Cemal Kaşıkçı'nın cesedi parçalanarak yok edildi!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kaşıkçı'nın önceden yapılan planlama doğrultusunda başkonsolosluğa girer girmez boğularak öldürüldüğünü bildirdi. Başsavcılık, "Kaşıkçı'nın cesedi öldürülmesinin ardından parçalanarak yok edilmiştir" açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 31.10.2018 16:57 GÜNCELLEME 01.11.2018 12:40
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Kaşıkçı'nın önceden yapılan planlama doğrultusunda başkonsolosluğa girer girmez boğularak öldürüldüğünü bildirdi. Başsavcılık, "Kaşıkçı'nın cesedi öldürülmesinin ardından parçalanarak yok edilmiştir" açıklamasını yaptı.

YERLİ İŞBİRLİKÇİ MESELESİ

Başsavcılık, "Yerli işbirlikçi olarak kamuoyuna yansıyan kişinin kim olduğu sorulmuş, bu sorular aynı gün yazılı olarak kendilerine iletilmiştir. Olayla ilgili yerli iş birlikçi bulunduğuna dair Suudi Arabistan makamlarının herhangi bir beyanının olmadığı bildirilmiştir."

 

 

Suudi Başsavcının Türkiye ziyaretine değinilen açıklamada, "Gerçeğin ortaya çıkarılmasına yönelik tüm iyi niyetli çabalarımıza rağmen görüşmelerden somut sonuç elde edilememiştir" denildi.

TÜRKİYE İADE TALEBİNİ TEKRAR YİNELENDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığın açıklamasında "Suudi Arabistan'da tutuklandığı bildirilen şüphelilerin ülkemize iadesi talebi yinelenmiştir" denildi.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NIN TAM AÇIKLAMASI

TÜRK SAVCI ARABİSTAN'A DAVET EDİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı ve beraberindeki heyetin, Cemal Kaşıkçı cinayeti çerçevesinde Suudi Arabistan'a davet edildiği bildirildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 78
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef bu isin üstünü parayla kapatilar
    Cevapla
  • afro 5 yıl önce Şikayet Et
    o nasıl bir imza
    Cevapla
  • A.B. 5 yıl önce Şikayet Et
    Girer girmez öldürüldüğü kesin çünkü işi şansa bırakmazlar belki dışardaki nişanlı, girişim yapar ve kurtarılır diye hemen çullandıkları kesin. Üzüntüm, kendilerinin müslüman olduklarını iddia edenlerin yaptığı vahşet.
    Cevapla
  • Hakça 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah, abd ve siyonist işbirlikçi zalimlerin Ümmetin tepesinden gitmesini, HAK ve Adalet ile hükmedecek ehil kişilerin gelmesini nasip etsin.
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    allah sudı yonetımını kahru perısan eylesın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı