Ameliyata girmişti, hayatını kaybetti

Diyarbakır'da burun estetiği için ameliyat masasına yatan Erdi Öztürk (29), beyin damarlarında görülen anevrizma adı verilen baloncuk kanama yapınca komaya girdi.

Ameliyata girmişti, hayatını kaybetti
Ameliyata girmişti, hayatını kaybetti
GİRİŞ 01.11.2018 17:29 GÜNCELLEME 02.11.2018 00:06
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Yürüyerek hastaneye giren Öztürk, 5 gün sonra yoğun bakım ünitesindeki yaşam mücadelesini kaybetti.

​Bismil ilçesinde yaşayan Erdi Öztürk, buruk estetik ameliyatı olmak için 25 Ekim günü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği'ne başvurdu. Yapılan tetkiklerin ardından Öztürk, ameliyata alındı. Ameliyat sırasında Öztürk'ün beyin damarlarında görülen ve anevrizma adı verilen baloncuk kanama yapınca komaya girdi. Acil Yoğun Bakım ünitesine kaldırılan Erdi Öztürk, 5 gün sonra 30 Ekim'de yaşamını yitirdi. 



Hastanede yapılan otopsisinin ardından Erdi Öztürk'ün cenazesi, dün ailesi tarafından alınarak Bismil ilçesine bağlı Sarıbudak köyüne götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hastane yönetimi konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınırken, Öztürk'ün beynindeki anevrizmadan kendisinin de haberdar olmadığı ve bunun ancak emar çekimi sırasında ortaya çıkabileceği belirtildi. 

 

 



ANEVRİZMA NEDİR?

Anevrizma, atardamarın zayıf bir noktasının genişleyerek balonlaşmasıdır. Beyin damarlarında görülen ve anevrizma adı verilen baloncuklar, kanama yaptığı takdirde yüksek oranda ölüm ve sakatlık riski taşır. Gelişen tıp teknolojisi sayesinde anevrizma tedavisi çoğu kez açık ameliyata gerek kalmadan, neşter kullanılmadan, kasıktan bir kateterle girilerek tedavi edilebiliyor. 

YORUMLAR 23
  • Katip 5 yıl önce Şikayet Et
    Ecel gelmiş yapacak birşey yok
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    bakın siz siz olun burnum çengelli burnum büyük diye ameliyat estetik olmayın rabbim böyle yaratmış deyin kabul edin siz kalben iyi olun herkes sizi kalben sevsin
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Anevrizma buraya yorum yazanlarda da olabilir,gidip baktırdılar mı var mı yok mu diye. Gidip baktırın sonra yorum yazın.
    Cevapla
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    ecel gelmiş cihana baş ağrısı bahane.İşte hayat bu kadar.
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    dicle ünüversitesi hep acemi doktorlarla dolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!