Savcılık harekete geçti! Oyuncu Ahmet Kural tutuklanacak mı?

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Sıla'yı darp ettiği iddia edilen oyuncu Ahmet Kural şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Peki Ahmet Kural tutuklanacak mı? İşte gündemden düşmeyen konunun ayrıntıları...

Savcılık harekete geçti! Oyuncu Ahmet Kural tutuklanacak mı?
Savcılık harekete geçti! Oyuncu Ahmet Kural tutuklanacak mı?
GİRİŞ 02.11.2018 10:59 GÜNCELLEME 02.11.2018 11:00

Ünlü şarkıcı Sıla, dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi olmuştu. Kural’dan fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı, 3 ay koruma kararı aldırmıştı.

Hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, İstanbul Adalet Sarayı, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı İlkay Ağır tarafından ‘Şüpheli’ olarak ifadeye çağrıldı. Kural’ın önümüzdeki günlerde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelerek soruşturma savcısına ifade vermesi bekleniyor.

 

 

SILA: SENİ ÖLDÜRÜRÜM ŞEKLİNDE TEHDİT ETTİ

29 Ekim günü saat 04:00'te Ahmet Kural'ın Sarıyer'deki evinde meydana gelen olayı Sıla Gençoğlu şu sözlerle anlattı: "Yerlerde sürüklendim, kafam duvarlara vuruldu. Kaçmaya çalıştığım sırada, Ahmet Kural tekrar yakaladı ve kafama kül tablasıyla vurdu. Yoğun hakarete maruz kaldım. Yaklaşık 45 dakika sürüyor bu saldırı" 

Bunun yanı sıra Kural, Sıla'ya "Seni öldürürüm, seni öldürürüm" şeklinde tehditte bulunduğu da ortaya çıktı. 

AHMET KURAL: HİÇBİR İDDİAYI KABUL ETMİYORUM

"Öncelikle böyle çirkin iddialarla karşınızda olduğum için çok üzgünüm. Bu çirkin iddiaların hiç birini kabul etmiyorum.28 Ekim günü Sıla ve ailem yemek yedik. Güle oynaya evimize geldik. Ayrıntıları savcıya vereceğim ifadede öğreneceğimiz üzere aramızda karşılıklı itişme oldu. Bu esnada sadece kolunu tutum. Onun dışında hiçbir iddiayı kabul etmiyorum. Bununla ilgili hukuki yollara başvuracağım. Çok üzgünüm, çok!"

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı