İstanbul’da operasyon! Onbinlerce kişi...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kentin belli noktalarında ’Kurt Kapanı 27’ uygulaması gerçekleştirildi. Polis helikopteri ve özel harekat polislerinin de katıldığı asayiş uygulamasında, şüpheli görülen araçlar durdurularak detaylı aramadan geçirildi.

GİRİŞ 02.11.2018 15:23 GÜNCELLEME 02.11.2018 16:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından İstanbul’un belli noktalarında ’Kurt Kapanı 27’ isimli asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terör, Uyuşturucu ile Mücadele, Trafik, Asayiş ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri de katıldı. 

İstanbul’un en yoğun bölgelerinden Beşiktaş’ta da emniyet güçlerince uygulama yapıldı. Her gün on binlerce insanın kullandığı Beşiktaş İskelesi’nin bulunduğu alanda da polis ekipleri, şüpheli gördüğü araçları durdurarak detaylı arama yaptı. Sürücü ve yolculara yönelik ise Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapıldı. Araç sürücülerinin belgeleri trafik polisi tarafından kontrol edildi. Yapılan aramalara narkotik köpeği ‘Su’ da katıldı. 

 

 

YORUMLAR 2
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal emniyet güçlerimize tebrik ediyorum bu uygulamalar hep sık yapılırsa suç oranları azalır ve halkın güvenliği sağlanmış olur arkanızdayız
    Cevapla
  • pusula 5 yıl önce Şikayet Et
    ama bir uyuşturucu baronunu mahkeme serbest bıraktı oda elini kolunu sallayarak gitti.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi