D-100'de makas atan sürücü hakkında karar

D-100 karayolunda makas atarak trafik güvenliğini tehlikeye atan ve aracın camından dışarıya silahla ateş eden sürücü tutuklandı.

 D-100'de makas atan sürücü hakkında karar
D-100'de makas atan sürücü hakkında karar
GİRİŞ 06.11.2018 18:13 GÜNCELLEME 06.11.2018 18:14
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İstanbul'da bir sürücü farklı zamanlarda trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde makas atarak araç kullanmış ve başka bir araçtan da silahla ateş ederken görüntülenmişti. Sosyal medya hesabından paylaşıldıktan sonra tepki çeken görüntüler üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik ekipleri, harekete geçti. Yapılan çalışmalar kapsamında sürücü Gürkan Köse (28) yakalanarak gözaltına alındı. Kullandığı kurusıkı tabancaya da el konuldu.

 

 

"TEHLİKEYE ATTIĞIM VATANDAŞLARDAN ÖZÜR DİLERİM"

Gözaltına alındıktan sonra polis merkezi çıkışında konuşan Gürkan Köse, "Asker konvoyu nedeniyle havaya 2-3 el ateş açtım. Canını tehlikeye attığım bütün vatandaşlardan özür dilerim. Arabayı spor amaçlı kullanıyorum, bir daha kullanmayacağım. Bu drift değil, hızlı makas atma" diye konuştu. Bin 2 TL trafik cezası kesilen sürücü Gürkan Köse kurusıkı tabanca ile ateş ettiği için trafik polisleri tarafından polis merkezine teslim edildi.

 

 

Gürkan Köse burada kabahatler kanunundan bin 42 lira para cezası kesildi. İşlemlerinin ardından ise adliyeye sevkedilen Gürkan Köse, "Trafiğin Güvenliğini Tehlikeye Sokmak" ve "Genel Güvenliği Tehlikeye Sokmak" suçlarından tutuklandı.

YORUMLAR 21
  • erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    o kestiğiniz cezayla bu şımarık bebeler kumpir yiyorlar,cezaların anlamlı olabilmesi için kişinin cebine göre olmalı, asgari ücretliye 1000 lira ceza ders olur,bu insanlara da ver 1 milyon 10 milyon ceza al sana islah
    Cevapla
  • Osmanlı Soyu 5 yıl önce Şikayet Et
    özür dileme lannnnn. kabul etmiyorum.
    Cevapla
  • Hasancan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dün de trafik magandaları drifte ceza kesiliyor diye trafiği kesip basın açıklaması yapmışlardı. Özürleri kabahatlerinden büyük. Cezaya devam. Ben yaparsam bana da kessinler.
    Cevapla
  • HLK1907 5 yıl önce Şikayet Et
    bu arkadaşa iyi olmuş bidaki ay cıkar, ama dün bir haber vardı adam haraç istiyolar diye şikayetçi oldu diye adamın evini basıyolar, gasp ediyolar, üstüne birde ağzını burnunu kırıyorlar., cüzdanından da parasını alıp gidiyorlar ve bu adamlar serbest bırakılıyor.. NERDE ADALET..
    Cevapla
  • Tufan 5 yıl önce Şikayet Et
    Cezaları avrupa ayarına getrin işte şöyle bak trafikte apaçi zibidi kalıyor mu? Toplayın şu serserileri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
BM, 'insan yapımı bir felaket' diye duyurdu: Şimdiye kadar dünyadaki en yüksek sayı