O'Connor: Onlarla asla vakit geçirmek istemiyorum

Twitter'dan 'Müslüman olmayan insanlara böyle deniliyorsa, beyaz insanlarla tekrar vakit geçirmeyi asla istemiyorum' paylaşımı yapan ünlü İrlandalı şarkıcı, Trump ve Katolik Kilisesi'ne çarpıcı eleştirilerde bulundu.

GİRİŞ 06.11.2018 23:46 GÜNCELLEME 06.11.2018 23:47
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

İrlandalı sevilen şarkıcı Sinead O'Connor, geçen ay İslam'ı seçtiğini duyurmasının ardından, sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

 

 

"BEYAZ İNSANLARLA TEKRAR VAKİT GEÇİRMEYİ ASLA İSTEMİYORUM, İĞRENÇLER!"

İslam'a geçince adını Shuhada (Şüheda) Davitt olarak değiştirdiğini ilan etmiş olan ünlü şarkıcı, dün "orta yaşlı beyaz erkek hükümranlığı bitti" sözünü tweetlemesinin ardından bugün şu çıkışı yaptı:

 

 

"Feci üzgünüm. Birazdan söyleyeceğim o kadar ırkçı bir şey ki, ruhumun bunu hissedebileceğini asla düşünmezdim. Ama gerçek şu ki, (eğer Müslüman olmayan insanlara böyle deniliyorsa) beyaz insanlarla tekrar vakit geçirmeyi asla istemiyorum. Bir an için bile, her ne sebep olursa olsun. İğrençler."

"TRUMP'A İZİN VEREN TWITTER BU SÖZLERİMİ YASAKLAR MI, GÖRECEĞİZ"

Ardından "Twitter; Trump ve Milbank gibilerin ağızlarından dökülen şeytani pisliği benim ülkeme bile kusmalarına izin verirken bunu yasaklar mı, ​görmesi ilginç olacak" diyen O'Connor şöyle devam etti:

"TEVRAT, İNCİL VE MAHABARATA'DAKİ ŞİDDET KUR'ANDA YOKTUR"

"Bu ara kişi zeki bir teologsa ve bu yolculuğa çıkmışsa, bilir ki, Tevrat, İncil ve kahrolasıca Mahabarata'daki antik şiddetten Kuran'da söz edilmez…"

"HRİSTİYAN İLAHİLERİNDEKİ VAHŞETE HİÇ DEĞİNMİYORLAR"

'Hıristiyan ilahilerde düşmanın bebeklerinin kafalarını kayalara vurarak ezmekten söz edildiğine teologların hiç değinmediğine' dair de bir paylaşım da bulunan ünlü şarkıcı, şu çıkışı yaptı:

"Herkes yoksul Amerikalıların Trump'ın kurbanları olduğunu söylüyor. Ama onu siz başa getirdiniz. Öyleyse kendisini kovabilirsiniz. Aksi takdirde onun suç ortağı olursunuz. İslamcı Terörizm denilen her şeyle ilgili de durum aynı. Şeytanın istediği ve sevdiği tam da budur."

KATOLİK KİLİSESİNDE ÇOCUK TACİZİNE ELEŞTİRİ

Bu sözlerine hiçbir İrlandalının karşı çıkmayacağını söyleyerek şöyle devam etti:

"Biz kiliseyi kovmadık. Burunlarımızın dibinde çocuklarımızla kendilerini tatmin etmelerine izin verdik, üstüne tazminat da ödemediler. Bu 'uygarlık' altında İrlandalı insan evlatlarının yarasına merhem yoktur."

YORUMLAR 66
  • hıghlander 5 yıl önce Şikayet Et
    evet!
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    müslümanların çoğu kafir gibi yaşıyor, kul hakkı,cinayet,zulüm,yalan,dolandırıcılık en çok müslüman ülkelerde yaygın demek, müslüman gibi yaşasak kaç kişi müslüman olacak
    Cevapla
  • asi 5 yıl önce Şikayet Et
    hıristiyan memlekette İslamı bulan ve Müslüman memlekette İslamı tanımadan yaşamadan giden insanlar var
    Cevapla
  • Dostacısı 5 yıl önce Şikayet Et
    bak şu Allah'ın işine kadının yüzüne resmen Nur geldi bize aynı Öz kardeşimiz gibi bakıyor Allah sayılarını arttırsın
    Cevapla
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    Hoşgeldin İslam alemine. Cesaret, basiret, tevazuu, gerçek teslimiyyet... Hakiki ilimle...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı