YouTuber Emre Özkan hayatını kaybetti! Emre Özkan kimdir? Ölüm nedeni...

Youtube'da binlerce abonesi bulunan Emre Özkan 13 Kasım itibariyle hayatını kaybetti. Çektiği parodi videoları ile ünlenen Emre Özkan ölüm sebebi ise büyük merak konusu oldu. Peki Emre Özkan kimdir? Kaç yaşındadır?

GİRİŞ 14.11.2018 08:45 GÜNCELLEME 14.11.2018 08:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünyanın en çok takip edilen sosyal ağı olan YouTube'da 300 binden fazla abonesi bulunan Emre Özkan hayatını kaybetti. Ölüm sebebi ise stüdyoda çıkan yangından kaynaklandığı belirtildi.

 

 

Peki YouTube'da parodi videoları ile ünlenen Emre Özkan kimdir? Başarılı YouTuber Emre Özkan aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte hakkında merak edilenler ve biyografisi...

Emre Özkan Kimdir

 

 

EMRE ÖZKAN KİMDİR?

1993 sensinde Samsun Havza'da ilçesinde dünyaya gelen Emre Özkan İstanbul'un Bağcılar'da semtinden yaşamaktadır. Üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde tamamlamıştır. YouTube'da on milyonlarca defa izlenen parodi videoları ile ünlenmiş ve 300 binden fazla aboneye sahip olmuştur.

15 Temmuz nöbetleri esnasında sen de Bağcılar Meydanı'na çıkıp bestelediğin Gördü Türkiye'ye şarkısını söyleyen Emre Özkan şarkıyla ilgili "O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip "Bunu bestelemeni istiyorum" dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim." demişti

YORUMLAR 2
  • serkan KUNUR 5 yıl önce Şikayet Et
    zamansız ayrılık oldu allah mekanını cennet eylesin :(
    Cevapla
  • İbrahim ŞEN 5 yıl önce Şikayet Et
    Aga beee üzüldüm :(
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü