Kar yağışı başladı! Meteoroloji hava durumu İstanbul'da kar yağacak mı?

Havaların soğumasıyla birlikte gözler Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne çevrildi. Yapılan açıklamalara göre yurdun belli bölümlerinde kar yağışı başladı. Peki İstanbul'da havalar nasıl olacak? Hafta sonu kar veya yağmur var mı? İşte büyükşehirler başta olmak üzere yurt geneli 5 günlük hava durumu raporu ve tahminleri...

Kar yağışı başladı! Meteoroloji hava durumu İstanbul'da kar yağacak mı?
Kar yağışı başladı! Meteoroloji hava durumu İstanbul'da kar yağacak mı?
GİRİŞ 15.11.2018 09:42 GÜNCELLEME 15.11.2018 09:42

Hava durumu raporuna ölçümlerine göre hava sıcaklıkları ciddi oranda düşüyor ve yurdun büyük bölümüne yağışlı hava hakim oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nü tarafından 5 günlük hava durumu yayınlandı. Havaların soğumasıyla birlikte kar ne zaman yağacak sorusu akıllara takıldı. Sıcaklıkların ani düşmesinden sonra ve yurdun bazı kesimlerinde görülen kar yağış ile birlikte vatandaşlar hava durumu raporlarını incelemeye başladı. Peki İstanbul'a kar yağacak mı? Kar ne zaman yağacak? Başta İstanbul olmak üzere tüm yurtta il il hava durumu raporları ve detaylar..

 

 

Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı iyiden iyiyye kendini daha da hissettirmeye başlayacak. Kar yağışının bugün Bolu dolaylarında etkili olacağı tahmin edilirken İstanbul'a da biraz daha yaklaşmış olacak.

GÜNCEL HAVA DURUMU

 

 

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları 6- 12 derece arasında azalacak. Hürriyet'te yer alan habere göre; Soğuk havayla birlikte, Karadeniz bölgesinin yüksek kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusunun yüksekleri ile Doğu Anadolu bölgesinin kuzey ve doğusunda kar yağışı görülecek.

En yüksek hava sıcaklıklarının; Erzurum’da 1-2, Ankara’da 6-7, İstanbul’da 9-10, İzmir’de 11-12, Antalya ve Adana’da 16-17 derecelere, gece en düşük sıcaklıkların ise yurdun iç kesimlerinde 0 derece ve altına düşmesi bekleniyor.

5 Günlük Hava Durumu Raporu

İSTANBUL'DA HAVA NASIL OLACAK?

İstanbul bugün gün içerisinde parçalı çok bulutlu, zamanla sağanak yağışlı ve yağışların kuvvetli olacağı belirtildi. Meteoroloji'nin 5 günlük haritalı tahmin raporlarına göre yardından itibarin yurdun bazı kesimlerinde kar yağışları başlayacak. İstanbul'un yanı başı olan Bolu kesiminde de kar yağışı etkili olacak. Haftanın son günü Cuma ise yurdun büyük kesiminde kar etkisini gösterecek.

İstanbul'da 14 Kasım çarşamba günü hava parçalı bulutlu en düşük 1 derecek en yüksek 8 derece olacak

İstanbul'da 15 Kasım perşembe günü hava parçalı bulutlu en düşük -1 derecek en yüksek 7 derece olacak

İstanbul'da 16 Kasım cuma günü hava parçalı bulutlu en düşük 1 derecek en yüksek 7 derece olacak

İstanbul'da 17 Kasım cumartesi günü hava yağmurlu en düşük 1 derecek en yüksek 9 derece olacak

İstanbul'da 18 Kasım pazar günü hava yağmurlu en düşük 2 derecek en yüksek 10 derece olacak

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi