İnce resti çekti: Eğer olmazsa asla aday değilim..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Muharrem İnce görüşme sonrası yaptığı açıklamada, ''İstanbul'da 259 bin üyenin önüne sandık konursa yarışa gireceğim. Sandık konulmazsa, 'Gel adayımız ol' denirse, asla aday değilim'' dedi.

GİRİŞ 22.11.2018 12:51 GÜNCELLEME 22.11.2018 13:28
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan ve parti içinde genel başkanlık iddiasını sürdüren Muharrem İnce ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi 40 dakika sürdü. 
 

Kılıçdaroğlu, İnce'yi genel merkezdeki makamında kabul etti. 

İnce'nin görüşme ile ilgili açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

 

 

Yerel seçimlerde birlikte çalışacağız başarılı olabilmek için var gücümle çalışacağımı anlattım. 89'da yaptığımız gibi örgütü dikkate alacağımızı aktardım. 89'da ne yapmıştık. Sayın Nurettin Sözen İstanbul’da tek adaydı. Tek adayla sandıktan çıktığımızda seçimi de almıştık. Bunun doğru olacağını kendisine anlattım. 

'SANDIK OLMAZSA ASLA ADAY DEĞİLİM'

51 günde 13 vilayete gidemedik. şimdiden sandık koyalım. Üyelerimiz karar versin kimin aday olacağına. Örgütü harekete geçirirsek başarılı oluruz. Bunları sayın  genel başkana aktardım. İllerden tekrar görüş istediklerini söyledi Sayın Genel Başkan. Muharrem İnce kendine koltuk derdinde değil, Türkiye derdindeyim. Sandık olmazda gel aday ol derlerse asla aday değilim. Eğilim yoklaması olursa İstanbul'da yarışa gireceğim.

Örgütün belirlediği aday miting yapabilmeli. Onun için acele etmemiz gerektiğini düşünüyorum örgütün gücünü arkasına alacak belediye başkan adaylarının başarılı olacağını düşünüyorum.

YORUMLAR 75
  • belcikadan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu da kendini birseyler zannetmeye basladi
    Cevapla
  • hasan ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi anam hadiiiii Ince ince yasemince yürüüüüüü dansözler sizi.))
    Cevapla
  • ZEYTİN DALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Git bakalım Muarrem...
    Cevapla
  • mustafa Genç 5 yıl önce Şikayet Et
    Yiyin birbirinizi kemirin bitirinki bu millete şerriniz dolkunmasın biribirinizden bulun.Bu zamana kadar millete zulmetmekten başka ne iş yaptınız.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem seni kılıçdaroğlu hepten bitirecek gel sen sen ol al on onbeş tavuk babanın köyüne dön fazla alma hakkından gelemezsin cuma namazına giderken tavukları kümese koy dönünce onlarıda bulamazsın hadi kolay gelsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!