Şenocak: Çok farklı bir İstanbul geliyor!

''31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Belediye Başkan Aday Adayı Toplantısı'', AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda yapıldı.

Şenocak: Çok farklı bir İstanbul geliyor!
Şenocak: Çok farklı bir İstanbul geliyor!
GİRİŞ 22.11.2018 15:16 GÜNCELLEME 22.11.2018 18:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Toplantıda 31 Mart seçim hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulunan İl Başkanı Bayram Şenocak, ''Bu seçimde çok farklı bir İstanbul geliyor. Bunu inanarak söylüyoruz. Mevcudun çok üzerine AK Partili belediye göreceksiniz'' dedi.

 

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak toplantıda yaptığı konuşmada, ''Hepinize hayırlı uğurlu olsun, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Belediye başkan aday adaylığı ile ilgili Cuma günü 24.00'e kadar süren heyecanlı, mutlu bir süreç yaşadık'' dedi.

Başkan Şenocak sözlerine şöyle devam etti:

 

 

''Aslında bizlerin ve genel merkezin zorlanacağı bir nokta var. Bu masaların etrafındaki arkadaşların hepsi birbirinden kaliteli. Biz kalitenin içerisinden en iyisini belirlemeye çalışacağız. Bu da bizim zenginliğimiz. 

AK PARTİ’DE AYRI-GAYRI OLMAZ

Siz aday adaylarımızın, yakın zamanda açıklayacağımız adaylarımızla, 31 Mart akşamına kadar; AK Partili olmanın anlamının da tam bu olduğunu düşünerek, gece gündüz el ele kol kola beraber mücadele edeceğinize inanıyorum. Bizde siyasetin hiç kaybedeni olmamıştır, hep kazananı olmuştur. Yarın da siyasetimize bu şekilde yön vereceğiz.

Yakın dönemde yaşadığımız olumsuzlukların hangi bedellere neden olacağını, müdahale etmeseydik nelere yol açacağını tahmin ediyorsunuz. Darbe girişimleri, ekonomik saldırılar… Birçok badireler atlattık. Biz daha çok kenetlenmeliyiz, daha çok birbirimize bağlanmalıyız. 31 Martta bu planları yapanlara bir kez daha ders vereceğiz. Çünkü girdiği her seçimde oyunu artırarak çıkan AK Parti ve Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı hala tanıyamadılar.

AK Parti teşkilatında ayrı-gayrı olmaz. Bizim teşkilatımızda küslük olmaz. Bizim teşkilatımızda edep, adap vardır.  Aranızdan 39 kardeşimiz aday olacak ve biz hepimiz onların yanında olacağız.

ÇOK GÜÇLÜ BİR İSTANBUL

Bu seçimde çok farklı bir İstanbul geliyor. Bunu inanarak söylüyoruz. Mevcudun üzerine birçok belediye ilave edeceğiz. Çok güçlü bir İstanbul olacak yeni dönemde. Bu anlamda biz hepimiz el ele kol kola Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde 31 Mart akşamı İstanbul’da zafer yaşayacağız. İstanbul demek, Türkiye demek… İstanbul coşarsa, Türkiye coşar. Allah nasip ederse bu coşkuyu hep birlikte yaşayacağız.

Bu kutlu davaya emek veren tüm kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, bu sürecin İstanbul'umuz ve aday adaylarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.''

YORUMLAR 2
  • ugur 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarım öyledir...
    Cevapla
  • Osman KARAHAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Sevili İl Başkanım, Biz İstanbul'da ki Artvin eşrafı olarak tüm heyecan ve gücümüzle AK Partimizin yanındayız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki