Ankara'da düğmeye basıldı: Çok sayıda gözaltı

FETÖ soruşturması kapsamında Kara Kuvvetleri Komutanlığından 43'ü muvazzaf 48 kişi ile 3 "sivil imam" hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara'da düğmeye basıldı: Çok sayıda gözaltı
Ankara'da düğmeye basıldı: Çok sayıda gözaltı
GİRİŞ 26.11.2018 09:48 GÜNCELLEME 26.11.2018 10:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, örgütün 'sivil mahrem imamları' ile ankesörlü telefondan haberleştiği tespit edilen Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan biri yarbay, 5'i binbaşı, 7'si yüzbaşı 48 kişi ile bu kişilerin bağlantı kurduğu 3 'sivil imam' hakkında soruşturma başlatıldı.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenledi.

Hakkında gözaltı kararı verilen askerlerden 43'ünün muvazzaf, sivil mahrem imamların ise kamu çalışanı olduğu öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 2
  • ERDOĞAN CANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    yav ne bitmezlermiş temizle temizle bitmiyor bittikcede terörle mücadelede başarı sağlanıyor 30 yıldır teröristlerle beraber kolkola gezmişler olan askere oluyordu gözünün yaşına bakılmamalı
    Cevapla
  • DON VOLGA 5 yıl önce Şikayet Et
    GENELKURMAY İSTİHBARAT DAİRESİ ESKİ BAŞKANI KORGENERAL ... 1 yıl önce katıldığı bir programda , mevcut ihraçlardan sonra geriye kalan rütbelilerin(subay,astsubay) %70'inin fetöyle bağlantılı olabileceği hakkında ciddi göstergeler var demişti. Haberler bunu doğrular nitelikte....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı