Herkes onu arıyordu! Meğer genç kız...

Adana’da kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun kendinden 12 yaş büyük nişanlısı evlenmek için baskı yapınca evden kaçtığı öne sürüldü.

Herkes onu arıyordu! Meğer genç kız...
Herkes onu arıyordu! Meğer genç kız...
GİRİŞ 29.11.2018 09:39 GÜNCELLEME 29.11.2018 10:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Merkez Seyhan ilçesi, Şakirpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, okula gitmeyen 14 yaşındaki N.D., bir süre önce sevdiği genç ve inşaat işlerinde çalışan S.A. (26) ile nişanlanmış, 16 Kasım günü de evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

 

 

Kızının hayatından endişe ettiğini söyleyen anne Emine Demirci'nin (35) haberlerinin medyada çıkmasının ardından N.D. evine geri döndü.

Kız çocuğu eve gelmediği sürede bir kız arkadaşının yanında kaldığını belirterek, "Nişanlım benimle evlenmek istedi, ancak ben erken olduğunu söyleyip evlenmek istemedim. 18 yaşından önce olmaz dedim. Nişanlım ise bunda ısrar edince erken yaşta evlenmekten korkup evlenmemek için evden kaçtım. Evlenmemek için beni kimse bulamasın istedim" dediği öğrenildi.

 

 

 Kız çocuğunun bu olaydan sonra nişanlısından da ayrıldığı belirtildi.

YORUMLAR 5
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Erkelere Oğlanlara tavsiyem şu: sizi istemeyen sevmeyen bir kadın kız ile asla evlenmeyin! Bunun en büyük sebebi kadındaki sinir germesi yani blok, hasta engelli çocuk doğurmaya sebebiyet veriyor. Bu bilimsel tespittir! Bin kişi ister bir kişi alır doğrudur. Güzel olsa bile kanmayın. Dindar olanı bence en uygunu çünkü evlilik Allah cc için olur. Bu arada kız haklı, 18 yaşında evlenmesi dinen ve vatandaşlık olarak uygundur.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi kim suçlu..? Ailesi mi kız mı yoksa adam mı..? Yoksa hepsi mi..?
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    14 yaşındaki çocuğa evlenelim diyende kırık o zaman
    Cevapla
  • okuyucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin aileye de o nişanlısı olacak kişiye de. 14 yaşında bir çocuk evlenmekten ne anlar. Bu yaşta ruj makyajda normal değil. Yaşından büyük gösteriyor ne yazıkki bu makyajla. Ne gerek var bu boyaya bu yaşta. Sonra kocaman adamlar tebelleş oluyor. Ailelere çok iş düşüyor. Eğitim Eğitim ve yine Eğitim diyorum
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    peki evlenmeyeceksen neden nişanlandın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: 32 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti