Doktorlar birbirine girdi! 'Ameliyat gereksizdi'

Samsun’un Bafra ilçesinde özel bir hastanede aralarında hasta tedavisi konusunda çıkan tartışmada aynı hastanede görevli meslektaşı Üroloji Uzmanı Dr. Hacı Bekir Genişer'i yumrukladığı öne sürülen Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Yakup S., hastane yönetimi tarafından görevinden alındı.

Doktorlar birbirine girdi! 'Ameliyat gereksizdi'
Doktorlar birbirine girdi! 'Ameliyat gereksizdi'
GİRİŞ 01.12.2018 09:48 GÜNCELLEME 01.12.2018 10:04
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Olay, 25 Kasım günü Bafra ilçesinde özel bir hastanede meydana geldi. Üroloji Uzman Dr. Hacı Bekir Genişer, idrar yollarında rahatsızlığı bulunan bir hastayı ameliyat etti.

 

 

Dr. Genişer, sağlığına kavuşan hastayı taburcu etmeden, hastaya daha önce bakan aynı hastanede görevli Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Yakup S.'ye danıştı. Dr. S., hastanın ameliyatının gereksiz olduğunu, tedavi yöntemleri uygulanabileceğini belirterek Dr. Hacı Bekir Genişer ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Yakup S., iddiaya göre yumrukla Genişer'e saldırdı. Hastane görevlileri müdahale ederek, kavga eden iki doktoru ayırdı.

YUMRUK ATTI, İŞİNDEN OLDU

 

 

Tartışma sonrası aldığı yumruk darbesiyle, yüzünde morluklar oluşan ve 7 gün iş göremez raporu alan Üroloji Uzmanı Dr. Hacı Bekir Genişer, meslektaşından şikayetçi oldu. Şikayet üzerine olayla ilgili adli soruşturma sürerken, özel hastane yönetimi de aldığı kararla, Dr. Yakup S.’nin iş akdini fesh edip, hastanedeki görevine son verildi.

Öte yandan, aldığı yumruk darbesiyle yaralanan Üroloji Uzmanı Dr. Hacı Bekir Genişer'in, rapor süresinin tamamlanmasıyla özel hastanedeki görevine yeniden başlayacağı bildirildi.

YORUMLAR 24
  • Sağlıkçı 5 yıl önce Şikayet Et
    Darp eden dr un görevine son veriliyorda neden gereksiz ameliyat yapan dr un görevine son verilmiyor hastane yönetimin kurulunda gereksiz ameliyat yapan dr da olabilir mi acaba? bakanlık bir an önce göreve hem yönetime hem de gereksiz ameliyat yapan dr işlem başlatması gerekmez mi?
    Cevapla
  • mehmet akif ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar tuhaf kizarmak bilmeyen çehren, birak kardeşim tahsili git edep haya öğren...
    Cevapla
  • isabet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcular güya dr. Muşlar gibi yazıyorlar o zaman neden Tıp okuyamadınız derler. Dr. Diğer bir dr. Yumruk atabilir mi? Kendini frenlemesini bilmeyenleri dr. Yapılacağına biraz olsun Efendilik öğretilse ya
    Cevapla
  • isabet 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle dr. Beyin cerrahi uzmanı eyvah eyvah
    Cevapla
  • Bozkurt 5 yıl önce Şikayet Et
    Özel hastaneler böyle ameliyat edilmeyen hasta kalmadı nerdeyse özellikle doğu anadolu bölgesinde ameliyathaneler yoğun bakımlar devleti soyup bitiriyorlar ama ne bir önlem ne de bir denetleme var ortada ye kürküm ye misali doktora performansa göre para verirsen anasını babasını bile ameliyat eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı