Sosyal medyadan yazdı, Vali kırmadı

Ordu Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan ve birlikte cuma namazına gitmeyi öneren ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Tolgacan Zorlu'yu makam aracıyla okuldan alıp Cuma Namazına götürdü.

GİRİŞ 01.12.2018 11:23 GÜNCELLEME 01.12.2018 11:30
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

İlkokul öğrencisi Tolgacan Zorlu, sosyal medyadan Ordu Valisi Seddar Yavuz'a "Beni namaza götür" paylaşımıyla seslendi. Vali, kendisiyle cuma namazına gitmek isteyen öğrenciyi, makam aracı ile okulundan alıp cuma namazına götürdü.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan ve birlikte cuma namazına gitmeyi öneren ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Tolgacan Zorlu'ya sürpriz yaptı. Okula giden Vali Yavuz, makam aracına aldığı çocukla cuma namazına, ardından da yemeğe gitti.

VALİ, İLKOKUL ÖĞRENCİSİ İLE NAMAZA GİTTİ

 

 

Haki Yener İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Tolgacan Zorlu, sosyal medya üzerinden ulaştığı Ordu Valisi Seddar Yavuz'a, 'Bir cuma günü beni de cuma namazına götürür müsünüz lütfen' isteğinde bulundu. Okula giden Vali Yavuz, makam aracına aldığı çocukla cuma namazı için Ulu Cami'ye gitti. Vali Yavuz, cuma namazı sonrası ise çocukla birlikte yemek yedi.

"BİZİM İŞİMİZ GÖNÜLLER ALMAK"

İlk defa böyle bir taleple karşılaştığını ve kendisi içinde sürpriz olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, "Tolgacan'ı okulundan alarak birlikte cuma namazı kılma talebini yerine getirdik. Bizim işimiz gönüller almak, gönüller yapmak, insanlarımıza değerli olduğunu hissettirmektir. Sosyal medyadan bizlere ulaşan vatandaşlarımıza elimizden geldiğince cevap vermeye istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün Tolgacan'ın yüzündeki tebessümün sebebi olabildiysek ne mutlu bize" dedi.

Tolgacan Zorlu ise, "Beni kırmayarak talebimi yerine getiren ve beni çok mutlu eden vali amcaya teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

YORUMLAR 47
  • duygu dolu 5 yıl önce Şikayet Et
    nerden nereye gencler siz yasamadiniz bilmessiniz 28 subatlari
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah dosdoğru yoldayız. Allah cc kabul etsin inşaAllah. Insanların en birinci vazifesi Dünya da yalnız ve yalnız Allah'ımıza cc ibadet etmesidir. Namazını kıldın mı kanka?
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayım Valim tebrik ediyorum. İstanbul’da imam hatip lisesinde Cuma namazına giden öğrencileri sınıfa geç geldi diye yok yazan öğretmenler de var
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    sayin valim usak ta cok guzel bir vali idin. ordu lular sansli Allah yardimcin olsun
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Maya saglammis maya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması