CHP'li Başkan reddedince, silah sesleri yükseldi

Yalova Belediye Başkanı ile görüşmek isteyen bir şahıs olumsuz cevap alınca silahla ateş açtı.

GİRİŞ 05.12.2018 11:49 GÜNCELLEME 05.12.2018 13:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'la görüşmek isteyen Ö.D. isimli şahıs olumsuz cevap alınca belediye içerisinde 2 el ateş ederek, ortalığı dağıttı. Saat 11.00 sularında belediye binasına gelen Ö.D. belediye başkanı ile görüşmek istediğini yetkililere iletti.

 

 

 

Yetkililerden ''Belediye başkanı burada yok'' cevabını alan şahıs, ''Burada olduğunu biliyorum. Görüşmek istemiyorsa o benim ayağıma gelecek'' diyerek silahını çıkartıp havaya 2 el ateş etti. Siniri geçmeyen şüpheli ortalığı da dağıttı.

Polise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekiplere teslim olan Ö.D, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis olay yerinde inceleme yapıyor.

 


YORUMLAR 3
  • OSMANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    silahla nasıl giriyor içeri? silahlı güvenlik yokmu içeride?
    Cevapla
  • Tarih Gezgini 5 yıl önce Şikayet Et
    bence durum öyle değil bu yeni oyun olabilir hani seçimler yaklaşıyor bütün Halkımız biliyor chp'li belediyelerin gerçekçi sağlam hiiç 1 projesi yok hemen devreye silahlı adam giriyor gördünüz mü bizleri yıldırmaya çalışıyorlar biz Atatürk ve Laiklik,ten asla ödün vermeyiz oysa olay başka şimdi bu yalanı kemalistler laikler yüzde yüzbiN inanır çünkü onlarda işin doğrusu ney diye araştırma okuma öğrenme yoktur onlar için tek gerçek var oda kemalistlik laiklik gerisi önemli değil hatta belediye hizmet yatırım proje yapmasa,da olur her yer ÇÖP DAĞLARI olsun sorun değil önemli olan laiklik zarar görmesin.,
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    belediye silahla girmesine müsaade eden güvenlik baş sorumlu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kâbe'nin içinden son görüntüler paylaşıldı
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Yeni tasarruf tedbirleri açıklandı