İnceleme başlatılmıştı! Görevden alındı

FETÖ firarısı Akın İpek hakkında hazırladığı tartışmalı bilgi notu sebebiyle hakkında inceleme başlatılan Londra Adli Müşaviri Abdullah Murat görevinden alındı.

İnceleme başlatılmıştı! Görevden alındı
İnceleme başlatılmıştı! Görevden alındı
GİRİŞ 05.12.2018 12:22 GÜNCELLEME 05.12.2018 12:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

FETÖ firarisi Akın İpek hakkında hazırladığı tartışmalı bilgi notu sebebiyle hakkında inceleme başlatılan Londra Adli Müşaviri Abdullah Murat görevinden alındı.

Murat'ın Akın İpek'in ‘Türkiye’de adil yargılama yok’ argümanı üzerine İngiliz savcıya Whatsapp üzerinden resmi olmayan bir sayfalık bilgi notu attığı ortaya çıktı.

 

 

YORUMLAR 3
  • kim kimdir 5 yıl önce Şikayet Et
    hadi bizim eleman attı, ingiliz savcıda whatsapp üzerinden gelen bilgi notuyla mı iş yapıyormuş? ingiliz savcı hakkında da soruşturma istemeli devletimiz. böylece whatsapp da ne yazıyormuş o da çıkar ortaya.
    Cevapla
  • turan 5 yıl önce Şikayet Et
    vatan haini adi alçaklar...
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    sözkonusu bilgi notunun içeriği kamu oyuyla paylaşılmalı.şayet FETÖ denen alçağın tasmalı köpekleri hala devlet aleyhine faaliyet gösterebilecek konumlarda bulunuyorsa bunun amirlerinden başlamak üzere herkes sorgulanmalı.eğer bir hainlik varsa bu kişinin şimdiye kadar tespit edilmemesinden öncelikle amirleri sorumludur.sadece bu şahıs alınarak olay kapatılırsa bu yanlış olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...