Asker böyle uğurlanmamalı

İstanbul'un farklı ilçelerinde asker uğurlama eğlencesi adı altında sokağa çıkan magandalar yine ortalığı birbirine kattı. Tüfeklerle havaya ateş açan eşkıyalar, hiçbir şeye aldırış etmeden yolu trafiğe kapatarak dakikalarca drift yaptı.

GİRİŞ 05.12.2018 13:43 GÜNCELLEME 05.12.2018 13:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İstanbul’da asker uğurlamak için araçlarla sokağa çıkan magandalar yine ortalığı birbirine kattı.

 

 

Eyüpsultan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bir grup otomobilli maganda, trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde dakikalarca “drift” diye tabir edilen yanlama hareketi yaptı.

Yolcu otobüslerinin de içinde olduğu uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden olan magandalar, hiç kimseyi bir an olsun umursamadı. Tehlikeli gösterinin ardından magandalar kestikleri trafiği açıp konvoy halinde kornalara basarak ayrıldı.

 

 

Maltepe sahil yolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde kaydedilen başka bir görüntüde ise, magandalar uğurlama öncesi mahalle arasında pompalı tüfekle havaya defalarca ateş açtı. Ardından araçlarına binen magandalar, sahil yolunda yine “drift” yaptı. O anları kaydeden magandalar bir de sosyal medyadan yayınladı.


ALGEÇİDİ TRAFİĞE KAPATTILAR

Avcılar Kuruçeşme Alt geçidi'nde kaydedilen diğer bir görüntüde ise yine asker uğurlamak için araçlarıyla sokağa çıkan magandalar, ilçenin en sık kullanılan alt geçidini trafiğe kapattı.

Buradan kornalara basarak gürültü çıkartan magandalar ardından bir de havaya ateş açtı. Korku dolu o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Maltepe ile Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yol kesip “drift” yapan ve havaya ateş açan magandaları yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR 8
  • Ayyıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Drift yapanlar belli 5 bin TL cezayı yedilermi akillanirlar inşallah.. hepsi belli kameralarda.. düğün, sünnet,asker uğurlama gösterileri eğlenceleri sokaklarda kesin yasaklanması lazım..silah sikanlari 6 aydan başlayacak şekilde içeri alınmaları gerek..yoksa daha çoook bu konuları konuşur şikayet ederiz..olumsuzlukkarda ileri duzeydeyiz
    Cevapla
  • müslim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar SÖZDE milliyetci gencler
    Cevapla
  • cemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitilememiş gençlik. Hepsi de diplomalıdır.. Allah sonunu hayır etsin. Amin.
    Cevapla
  • HAMZA 5 yıl önce Şikayet Et
    görgüsüzlük,eşkiyalık ...ne dersen de... asker uğurlamak böyle mi olur...
    Cevapla
  • 6778 5 yıl önce Şikayet Et
    Yasak latin boyle asker eğlencesini olur
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Nede demek istedigini kendin anliyorsan sorun yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”