FETÖ evinde sarı yelekler bulundu

Bursa'da FETÖ'nün hücre evlerine yapılan operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı, bir evde 19 sarı, 9 kırmızı yelek ile sahte kimlikler ele geçirildi.

GİRİŞ 24.12.2018 08:58 GÜNCELLEME 24.12.2018 09:37
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Bursa'da FETÖ'nün hücre evlerine yapılan operasyonda 22 şüpheli gözaltına alındı, bir evde 19 sarı yelek ile sahte kimlikler ele geçirildi.

 

Bursa Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, alınan bir istihbaratı değerlendirip şahısları teknik takibe aldı. Bu sabah saatlerinde ise operasyona start verildi. 

İhraç edilen savcı, emniyet imamı, askeri mahrem imamı, Büyük Bölge Temsilcisi, üniversite sorumlusunun da aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. 

28 ayrı evde yapılan aramada 19 adet sarı yelek, 9 adet turuncu yelek sahte kimlikler 91 bin lira, 8 bin 800 dolar ve bin 250 Euro’ya da el konuldu. Operasyonda örgütsel içerikli birçok dijital malzeme de ele geçti. 

YORUMLAR 50
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini idam etmek lazım
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    28 yelek var altı kişi daha vardır bulun onlarıda
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları sokağa çağıran partilere de bakalım.Teröre kim destek veriyor daha iyi anlaşılır.Yazık. Bu ülkeyi aptal sanan satılmış hainler. Sizlere 15 Temmuzdan sonra fırsat verilir mi?
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bayılıyorum bizim polisimize, terör zanlısı eve baskın yapılıyor . Ayakkabıları bile çıkarıp giriyorlar. İşte bizim insanımız.
    Cevapla
  • Pentagon Soros 5 yıl önce Şikayet Et
    Sarı ve turuncu renkleri Yahudi Soros çok sever ve kullanır..Ukraynada Turuncu devrimi yaptıran;Paris,Amsterdam,Brüksel sokaklarını sarı'ya çevirten o'dur...Bunu kimin adına yaptığı önemlidir.Kendisi adına olmadığını iddia ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran istedi, Türkiye Reisi için gönderdi! Akıncı İHA tespit etti
Rusya ve 3 ülkeden İran açıklaması