Hafriyat kamyonunun çarptığı polis şehit oldu

TEM Otoyolu'nda hafriyat kamyonu, bir aracı durduran polis ekibine çarptı. Kazada 1 polis ağır yaralandı.

GİRİŞ 24.12.2018 13:30 GÜNCELLEME 24.12.2018 16:09
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

TEM Otoyolu'nun Hasdal mevkisi Edirne istikametinde uygulama yapan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kamyonu durdurmak istedi.

 

 

EMNİYET ŞERİDİNE DALDI

Bu sırada arkadan gelen 34 KA 9710 plakalı hafriyat kamyonu, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce yol kenarında bulunan polis aracına, sonra emniyet şeridindeki bir polis memuruna çarptı.

 

 

Kamyonun altında sıkışan polis memuru, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı.

ŞEHİT OLDU

Ağır yaralanan polis memuru, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bu arada, kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluşurken, kazaya karışan araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı.

YORUMLAR 28
  • osmana 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. işte görülüyor hafriyat kamyonlarındaki zengin şımarık tavırları. adamlar polise bakmıyor. azraille kolkola gidiyoruz bunlarla yollarda.
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    O yükle hayvan gibi gidenler var. Böylelerinin ehliyetini tamamen iptal edeceksin. Allah C.C rahmet eylesin polis arkadaşa da.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    yazık yahu ülke fidanlarına,bir alay bilinçsiz zebella gibi kamyonlarına binip bu yollar bizim zihniyetiyle ne tarafik bilir ne kural bilir ne canlı bilir yollar onlar için yol geçen hanı gibi , ne kadar sefer yaparsa o kadar para alacak,Allah doyursun sizin gözünüzü,
    Cevapla
  • Yorgun 5 yıl önce Şikayet Et
    memur arkadaşa Allah tan rahmet ailesine sabırlar dilerim harfiat kamyonlarının firenleri yok beni 120 km giderken solluyor bunlarda bi dengesislik var kamyon üçüncü şeride gecmesi yasak bunlar hep üçüncü şeritten gidiyorlar coğuda ruhsatsızdır vesselam
    Cevapla
  • Aras 5 yıl önce Şikayet Et
    şehit polis kardeşimize allah rahmet eylesin yakınlarının başları sağ olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!