Yetimler yararına konser düzenlenecek

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Yetimler Vakfı, tüm gelirinin yetimler için kullanılacağı bir konser düzenliyor.

Yetimler yararına konser düzenlenecek
Yetimler yararına konser düzenlenecek
GİRİŞ 28.12.2018 12:35 GÜNCELLEME 28.12.2018 12:35

2019 yılı içerisinde yetimlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve daha fazla yetime ulaşmak isteyen Yetimler Vakfı, 30 Aralık pazar günü İstanbul'da bir konser düzenleyecek. Küçükçekmece'de bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde düzenlenecek olan konsere birbirinden değerli ilahi sanatçıları gönüllü olarak katılacak. 

Yapılacak olan konserle ilgili İLKHA'ya bilgi veren Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil, konserden elde edilecek gelirin tamamının 2019 yılı içerisinde yetimlerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacağını söyledi.

Karavil, ''2019 yılında hazırladığımız bütçemiz çerçevesinde bağışçıların yanı sıra hazırlamış olduğumuz programa göre sadece bağışçıların bağışları yeterli gelmiyor. Bu vesileyle yapacağımız bu tür etkinliklerle yetimlerin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. 30 Aralık’ta yapacağımız konserin de gayesi budur. İnşallah burada elde edilecek tüm gelir 2019 yılı içerisinde yapacağımız yardımlarda kullanılacak. Yetimlere faydalı olmak adına programa 5 değerli sanatçımız gönüllü olarak katılacak. Kardeşlerimiz buraya katılmakla bir nebze de olsun yetimlerin ihtiyacını karşılamış olacaklar.'' şeklinde konuştu.

Bilet satışlarının sürdüğünü hatırlatan Karavil, bilet alamayanların salon girişinde de bilet temin edebileceklerini ifade etti.

Mustafa Özcan Güneşdoğdu, Ender Tekin, Nurullah Kuray, Selami Güneş, Muzaffer Gürler ve Grup Genç’in katılacağı konser saat 13.00’de başlayacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı