Üniversiteli iki gencin buluşması korkunç bitti

Artvin'de, üniversite öğrencileri R.N.U. ile B.D., çelik halatlara bağlı 50 metre uzunluğundaki ahşap köprüden Çoruh Nehri'ne düştü. Yaralanan iki genç, hastanede tedaviye alındı.

Üniversiteli iki gencin buluşması korkunç bitti
Üniversiteli iki gencin buluşması korkunç bitti
GİRİŞ 28.12.2018 13:07 GÜNCELLEME 28.12.2018 13:07
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Olay, saat 04.00 sıralarında Artvin Çayağzı Mahallesi'nde meydana geldi. Artvin Çoruh Üniversitesi öğrencileri R.N.U.  (19) ile B.D., (19) çelik halatlara bağlı 50 metre uzunluğundaki ahşap köprü üzerinden yaklaşık 20 metreden Çoruh Nehri'ne düştü. Deriner Barajı'nın kapaklarının kapalı olması nedeniyle su seviyesi düşük olan nehir yatağına düşen iki genç yaralandı. Kendi imkanları ile nehir yatağından çıkan B.D., yakındaki üniversite güvenlik görevlilerinden yardım istedi.

 

 

İhbar üzerine olay yerine polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, dere yatağındaki R.N.U.'yu yola çıkardı. İki genç ambulansla Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Üniversiteli gençlerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

B.D. tedavisinin sürdüğü hastanede polise verdiği ifadede, "Kız arkadaşımla köprüye çıkmıştık. Gezerken dengemizi kaybettik, ikimiz de düştük. Sonra ben yola çıkıp, yardım istedim" dedi. 

 

 

YORUMLAR 16
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    evet, bizde zaten hep sabahın 4ünde köprü tepelerinde gezeriz, şeytanlarımız nerede diye, yaşasın özgürlük, değil mi? Allah somumuzu hayırlı eylesin inşallah, neslin gidişatı rezalet.
    Cevapla
  • hasan altay 5 yıl önce Şikayet Et
    buraya yorum yazanlar siz saniyor musunuz ki kizlariniz okumak icin kendini heba ediyor? girin okullara daha lisede bile ahlak kalmamis ama eve gelince prenses oluyorlar suclu ailelerdir sizlerde suclusunuz buraya yazanlar prenses kizinizi gidin gizlice takip edin neler cikiyor ortaya
    Cevapla
  • isimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl yorumdur ya lütfen sadece kızlar suçluymuş gibi sanki her haltı sadece kızlar yapıyormuş gibi bir türlü değişmedi şu zihniyet.Zaten biraz değişseydi belki kadın sorunları çözülürdü.
    Cevapla
  • ramazan37 5 yıl önce Şikayet Et
    ikiniz birden dengenizi kaybettiniz ve bu gecenin dördünde oluyor!!!
    Cevapla
  • yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    niye şaşırdın normal değil mi dengesiz durmuşlardır.
    Cevapla
  • hizaistikamet 5 yıl önce Şikayet Et
    brak bu yalanları gecenin o saatinde ne halt ediyordunuz bu havada oralarda ana babanız sizi okuyun diye oralara yolladı fantazi yapın diye değil onların razı olmadığı işler yaparsanız olacağı budur aklınızı başınıza alın ve okumaya odaklanın gıpraşmayın
    Cevapla
  • yasir 5 yıl önce Şikayet Et
    04:00 öyle mi? Himmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar