AK Parti'den 'Kenan Sofuoğlu' açıklaması!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ile ilgili açıklamada bulundu.

AK Parti'den 'Kenan Sofuoğlu' açıklaması!
AK Parti'den 'Kenan Sofuoğlu' açıklaması!
GİRİŞ 28.12.2018 17:50 GÜNCELLEME 28.12.2018 18:10
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meclisteki makamında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

 

 

Meclisin çalışmalarına ilişkin soru üzerine Turan, Meclisin seçimden sonraki 3-4 aylık süreçte yoğun şekilde çalıştığını, 15 teklifin yasalaştırıldığını, 4 tezkere ve 2 araştırma komisyonu raporunun görüşüldüğünü ifade etti. 

''KEŞKE OLMASAYDI''

 

 

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa ilişkin soruya da Turan, ''Keşke olmasıydı. Kendisi de şık bir tarz olmadığını ifade eden bir açıklama yaptı. Niye böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Ama AK Parti ruhuna, felsefesine uygun bir fotoğraf olmadığını, zaten kendisi de sonra özür dileyerek açıkladı. Bir daha olmayacağını ümit ediyorum.'' şeklinde yanıtladı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 82
  • zorundamıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanki Genelkurmay Başkanını tehdit etti senin apoletini sökerim deyip hdp lilerle beraber iyi.salladık dedi.sanki pkk lılara piknik yapıyorlardı katil devlet dedi
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya olayı illa “ Sevdik mi tam severim, sildim mi bir kalemde” moduna getiriyoruz yine. Bir insan Milletvekili olunca toplumun nezdinde sorumlulukların ve yükün artıyor. Çok gözönünde oluyorsun. Mahalle arkadaşlarınla şaka olarak yapabileceğin bir şeyi meclisteki odanda yapıp bir de bunu sosyal medya üzerinden binlerce takipçinle paylaşırsan yanlış anlaşılmalar olacak elbette. Kenan Bey durumu farketmiş ve güzel bir tavırla yanlışından dönmüş. Olay bu. Yok kimseye yedirmeyiz, yok eleştirenler trol gibi laflara gerek yok.
    Cevapla
  • ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Gençliğin ve tecrubesisligin verdiği bir hata yoksa edep,ahlak ve saygısından şüphemiz yok.onun yasinda ünlü !!!! olanlar bar gece kulübünde yapmadik rezalet bırakmıyorlar. Büyütülecek bir sey yok bunda
    Cevapla
  • kenan saruhan 5 yıl önce Şikayet Et
    özünde art niyet yoktur kenan ın yapmış bir hata bir hata yüzünden kenan ı yedirmeyiz
    Cevapla
  • BURSA YBR MURAT 5 yıl önce Şikayet Et
    Kenan kardeşimiz adam gibi adamdır,kimse peygamber değil hata olabilir erdemli insan özür diledi.Bu mevzu hakkında açıklama yapma gereğini duyan parti mensubunu da kınıyorum,konuşulacak başka mevzu yok mu?Kimse Kenan Sofuoğlu üzerinden prim hesabı yapmasın,onun gönlümüzdeki yeri ve bizdeki töleransı bitmez.Sorun yok Kenan SOFUOĞLU yoluna devam yollar senin.Allah yolunu açık etsin ayağına ve tekerine taş deyirmesin.
    Cevapla
  • Mustafa D. 5 yıl önce Şikayet Et
    Gazeteciler sormuş tur kardeş Bülent Turan da yetkili olarak cevaplamıştır. Yoksa sıkıntı yok Kenan bey yanlış yapmış ama şehitlikte de şarap içmemiş ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!