Kalın'dan 'Ceren Damar' paylaşımı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün öğrencisi tarafından öldürülen Araştırma Görevlisi Ceren Damar'ın komşusunun kızı olduğunu açıkladı.

Kalın'dan 'Ceren Damar' paylaşımı
Kalın'dan 'Ceren Damar' paylaşımı
GİRİŞ 03.01.2019 11:13 GÜNCELLEME 03.01.2019 11:17
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Hasan İsmail H., dün akşam saatlerinde asistan hoca olarak derslerine giren Ceren Damar'ın odasına gitti. Hasan İsmail H., burada tartıştığı Damar'ı önce bıçaklayıp, ardından tabancayla vurarak öldürdü. Damar'ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

 

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Twitter'deki hesabından cinayete ilişkin paylaşımda bulundu. Kalın, "Komşumuzun kızı ve Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar, dün menfur bir saldırıda hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Olay bütün yönleriyle araştırılıyor" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Terazi 5 yıl önce Şikayet Et
    idam artık yaw
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Ohal varken problem çıkartan sizler ohal olmayınca güvensizlik diyorsunuz. Ortada güvensizlik ortamı diye bir şey yok. Fazla rahatlık var. Kopya çeken Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi. Kopya çekerken yakalanmasa başımıza hukukçu olacaktı. Başka ülkelerden kopyalanan yasalarla bu kadar oluyor demek ki.
    Cevapla
  • SAMİMİ 5 yıl önce Şikayet Et
    çinde bile 11 kadının katili iDam edildi.bizde yat cezaevinde ye iç .çin de idam var islamda idam var uygulayan yok
    Cevapla
  • muammer 5 yıl önce Şikayet Et
    bu gidişat nereye kadar gidecek böyle.güvensizlik ortamı gittikçe artıyor sanki.bu zata en ağır ceza verilmezse arkası artarak gelecektir.
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar nasıl bir yaratık ki hayatının baharında bir insana böyle kıyım yapıyorlar bırakın insana hiçbir canlıya bu yapılmaz. üstelik hukuk fakültesi adalet için savaşmak için yetiştirilen bir birey bunu yapabiliyor. İnsan hayatı bu kadar kolay harcanmamalı. Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum. caniyede müebbet hapis olur insallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar