İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu sağlık personeli alımı! Başvuru şartları

İstanbul Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre KPSS puanı ile Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde istihdam edilmek üzere toplamda 131 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılıyor. İlanın başvuru şartları ve detayları haberimizde…

İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu sağlık personeli alımı! Başvuru şartları
İstanbul Üniversitesi en az lise mezunu sağlık personeli alımı! Başvuru şartları
GİRİŞ 10.01.2019 08:56 GÜNCELLEME 10.01.2019 08:56

İstanbul Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri bünyesine Hemşire, Sosyal Çalışmacı ve Çocuk Gelişimci olmak üzere toplamda 131 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılıyor. Başvuru yapacak adayların 2018 yılı KPSS puanına sahip olmaları ve en az sağlık meslek lisesi mezunu olmaları gerekmektedir. Peki başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte merak edilenler…

 

İstanbul Üniversitesi Kamu Personeli Alımı

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

 

 

İstanbul Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri bünyesine 131 kişi alınacak. Buna göre, başvuru yapacak adaylardan Lisans Mezunu 29 Hemşire, Lise Mezunu 100 Hemşire, Lisans Mezunu 1 Çocuk Gelişimcisi ve 1 Sosyal Çalışmacı  olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

- Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü, Lise mezunları için 2018 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır.

- 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A) 2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

HEMŞİRE:

29 Özel Bütçe Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu Olmak. 2018 KPSS B Grubu P3 Puan Türünden 55 ve Üzeri Puan Almış Olmak.

H1 HEMŞİRE:

100 Özel Bütçe Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden Mezun Olmak. 2018 KPSS P94 Puan Türünden 50 ve Üzeri Puan Almış Olmak.

H2 SOSYAL ÇALIŞMACI:

1 Özel Bütçe Sosyal Hizmetler Bölümü Lisans Mezunu Olmak. 2018 KPSS B Grubu P3 Puan Türünden 70 ve Üzeri Puan Almış Olmak.

S1 ÇOCUK GELİŞİMCİSİ:

1 Özel Bütçe Çocuk Gelişimi Bölümü Lisans Mezunu Olmak. 2018 KPSS B Grubu P3 Puan Türünden 70 ve Üzeri Puan Almış Olmak.

İSTENİLEN BELGELER NELER?

- Fotoğraflı Başvuru Formu (Üniversitemiz Web sayfasında yayımlanan başvuru formu doldurulacaktır.)

- Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi - Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi (e-devlet Çıktısı Kabul Edilecektir.)

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana 08 Ocak 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup 15 gün içerisinde başvuru işlemlerinin tamamlanması gerekir. Buna göre başvurular en geç 22 Ocak 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını www.istanbulc.edu.tr adresindeki Başvuru Formunu ve Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurarak istenen belgeler ile birlikte İstanbul Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına Şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz