Türkiye onları konuşuyor! Canlı yayında baskın

Türkiye'yi sarsan Palu ailesi canlı yayında gözaltına alındı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri canlı yayında Palu Ailesi'ni emniyete götürdü.

GİRİŞ 09.01.2019 11:37 GÜNCELLEME 09.01.2019 12:51
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesiyle ilgili savcılık ve polis harekete geçti. Ailenin Kocaeli'deki evine baskın düzenlenirken, enişte Tuncer Ustael ve eşi de İstanbul'da katıldıkları programda canlı yayında kelepçelenerek gözaltına alındı. 

CANLI YAYINDA BASKIN

Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı, Türkiye'nin konuştuğu Palu ailesiyle ilgili harekete geçti. Savcılığın talimatıyla polis ekipleri ailenin Kocaeli'deki evine baskın düzenlendi. İstanbul'da ise Müge Anlı'nın televizyon programına katılan Tuncer Ustael ve eşi gözaltına alındı. Canlı yayında stüdyoya gelen polisler, Ustael ve eşini kelepçeleyerek gözaltına aldı.

"Kasten adam öldürme" suçlamasıyla gözaltına alınan Ustael ve eşinin Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüleceği öğrenildi. 

 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 33
  • mertt 5 yıl önce Şikayet Et
    ebedi içerde kalsın bu şeytanlar
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın yanındaki kadında kapalı ama yetmemiş ahlaklı vicdanlı merhametli olunmadıktan sonra kapatığı örtü onu kurtarmaz. Her sakalı baban her kapalı imanlı olmuyor gördük. İman başka bişeydir dıştan bakmayla anlaşılmaz
    Cevapla
  • halk 5 yıl önce Şikayet Et
    bazı gülünç kararlarda alınmıyor değil cin kelimesi yasakmış ,sebebini bilen varmı,kuran da cin suresi var ,birçok yerindede cin kelimesi geçer ,yani bir şahıs şimdi tv ye çıkıp cin suresini okursa suçmu işlemiş olur,
    Cevapla
  • kafkasyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    iğrenç mahluklar,adi yaratıklar asın bu aileyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!