'Öcalan öldü' mesajı ortalığı karıştırdı! Gerçek..

HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan'ın Twitter hesabından, amcası Abdullah Öcalan'ın öldüğüne dair bir paylaşım yapıldı. Sosyal medyada gündem olan tweet kısa sürede kaldırılırken; Öcalan, hesabının ele geçirildiği açıklamasında bulundu.

'Öcalan öldü' mesajı ortalığı karıştırdı! Gerçek..
'Öcalan öldü' mesajı ortalığı karıştırdı! Gerçek..
GİRİŞ 13.01.2019 07:45 GÜNCELLEME 13.01.2019 07:45
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

HDP'li Öcalan'ın hesabından yapılan ilk paylaşımda, “Sevgili amcam, Kürtlerin lideri Abdullah Öcalan 22:31’de hastaneye kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadeleri yer alıyordu. 

Tweet kısa sürede kaldırıldı. Sonrasında şu açıklama yapıldı: "Twitter'da bir problem var arkadaşlar herhalde hesap çalınmıştır." 

Kısa bir süre sonra Öcalan'ın hesabının bilgi kısmında, "Ayyildiz Tim Akademi" ibaresi belirdi ve alttaki paylaşım yapıldı. Hesap kısa aranın ardından yeniden Ömer Öcalan tarafından kullanılmaya başlandı. 

Abdullah Öcalan, yaklaşık 2,5 yıl sonra ilk kez cumartesi günü ailesi ile görüşmüştü. HDP Urfa Milletvekili Öcalan, Abdullah Öcalan'ın bugün kardeşi Mehmet Öcalan ile görüştüğünü açıklamıştı. 

YORUMLAR 12
  • Ali aksoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha evvelden yapilmasi gereken bir durum,öldü öldürüldü ölecek,ulan geberse bu adam ne yazar biz türklerin ögrenemedigi veya korkdugu veya hiç ögrenemeyecigi durum diye düşünüyorum.Amerikalisi avrupalisi,hapishanenin kapisini açik birakir,kaçacagini bildigi kaçtiklari köpekleri öldürür bu kadar basit,kim konuşuyor Bin Laddin hiçbir kimse,eskiden söylenmiş söz,minareyi çalan kilifini diker...eee bize ne oldu arkadaş?
    Cevapla
  • Hasan doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Cia nın şefi bir konferansta itirafta bulundu. Dünyada cia üçbin operasyonda 6 milyondan fazla insan ı öldürdük. Sayısız darbeler yapıp seçilmiş hükümetleri ve liderleri düşürdük. Kürtleri ayaklandırarak israilin güvenliği için kullandık. Birçok örgütü, dini, askeri, siyasi, basın yayını, yargıyı darbeler yapmak için kullandık diyor. Kullanılan maşalardan biride bu bebek katili apo maşası. Son olarakta fetö maşası 15 temmuz darbe girişiminde kullanıldı.
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Her canlı ölümü tadacaktır vay hesap günündeki haline
    Cevapla
  • Objektif 5 yıl önce Şikayet Et
    hesap çalındı hikayesi çok iyi.
    Cevapla
  • Defneerol 5 yıl önce Şikayet Et
    ınşallah yakında geberir gerçek olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti