Yer: Batman! Vicdansızlığın böylesi...

Batman’da bir kadın, beraberinde getirdiği bebeği terminal tuvaletine bırakarak kaçtı. Bebek, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Polis, kadının bulunması için çalışma başlattı.

Yer: Batman! Vicdansızlığın böylesi...
Yer: Batman! Vicdansızlığın böylesi...
GİRİŞ 13.01.2019 08:17 GÜNCELLEME 13.01.2019 09:04
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Olay, dün akşam saatlerinde Batman Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre bir kadın, beraberinde getirdiği bebeği, terminalin tuvaletindeki bir kabine bıraktıktan sonra hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Kısa süre sonra bebeğin ağlama sesini duyan görevliler, durumu polise bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

ÇOCUK HASTANESİNE KALDIRILDI

Sağlık ekipleri bebeği tedbir amacıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine kaldırdı. Polis ise, olayla ilgili çalışma başlattı. Terminalin güvenlik kameralarını inceleyen polis, bebeği bırakan şahsın M.E. olduğunu belirledi. Şahsın, terminale Diyarbakır’dan geldiği de belirlendi. M.E.’nin bulunmasına yönelik çalışmaların sürdüğü de öğrenildi.

 

 

YORUMLAR 11
  • kamuran 5 yıl önce Şikayet Et
    vergilerin elalemin çocuğunun (ki ilerde millete hayırlı olma ihtimalleri çok düşük) bakımı için harcanmasına gönlümüz razı değil. Bu işe köklü çözüm gerek. Gayri meşru çocuk doğuran, sokağa atan, kürtaj yaptıran yapan herkese büyük maddi ve hapis cezaları gelmeli
    Cevapla
  • devşirme 5 yıl önce Şikayet Et
    çocuğunu devlete bırak biyolojik ebeveynden ömür boyu devlet tazminat almalı. Vermiyorsa hapse atıp zorla çalıştırıp almalı. Çalışmıyorsa karanlık hücrede kalmalı. Kİmse milletin vergisini şunun bunun zevkinin sonucu dünyaya gelen çocuklara harcama hakkını kendinde görmesin. O çocuklar alınıp kimlikleri değiştirilmeli ve devlet geçmişi olmayan bu çocukları asker olarak yetiştirmeli
    Cevapla
  • Yalçın 5 yıl önce Şikayet Et
    Gitse ben çocuga bakmak istemiyorum devlet baksın dese devlet kabul etmiyormu
    Cevapla
  • Berlin 5 yıl önce Şikayet Et
    almanyada bebek birakma kutulari yapildi, bebegi isitilmis bir cam kabine birakiliyor,cam kabinden 5 dakika sonra alarm caliyor,icerde yani öbürtaraftan acip aliyorlar bebegi .o esnada birakan kisi anonym yani kimligi belli olmadan gidiyor.kamera falan yok. bence cok mantikli.iyi düsünülmüs.
    Cevapla
  • almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    atma arkadas
    Cevapla
  • almanya 5 yıl önce Şikayet Et
    ben 36 yildir almanyada yasiyom böle bisey duymadim görmedim de
    Cevapla
  • RUHİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl kıyar insan canına...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı