Otobüse silah çektiler, benzinlikte şoke oldular!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde hatalı sollama yaparak geçmeye çalıştığı otobüsün korna çalmasına sinirlenerek camdan silah gösteren şahıslar, otobüsün içindekilerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sakarya konuşmasına koruma amaçlı olarak giden polis memurları olduğunu 500 metre sonra durduruldukları benzin istasyonunda anladı.

GİRİŞ 14.01.2019 16:08 GÜNCELLEME 14.01.2019 17:31
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Durdurulan aracın ardından otobüs de aynı akaryakıt istasyonunda durarak şoförü ve içindeki 28 polis aşağıya indi.

 

 

İstanbul’dan İzmir istikametine gitmekte olan ve Akhisar’da ikamet eden 39 AAC 530 plakalı otomobil sürücüsü M.BE., aynı istikamete giden 35 HGN 76 plakalı M.BA. yönetimindeki otobüsü hatalı solladı. Hatalı sollama sonucu otobüs şoförü M.BA. korna çalıp selektör yaparak otomobil sürücüsünü uyardı. 



Bunun üzerine otomobilin ön yolcu koltuğunda oturan T.Ö. yanındaki tabancayı çıkararak korkutmak amacıyla otobüse doğru salladı. Silah sallayanların içinde bulunduğu otomobil 500 metre sonra bir akaryakıt istasyonunda polisler tarafından durduruldu. Durdurulan aracın ardından otobüs de aynı akaryakıt istasyonunda durarak şoförü ve içindeki 28 polis aşağıya indi. 

Bir otobüs polisi karşısında gören otomobil sürücüsü M.BA. ve yanındaki T.Ö. biranda neye uğradığını şaşırdı. Otomobilde yapılan aramalarda bir adet 9 mm çapında sarsılmaz marka tabanca ve bir adet bıçak bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya konuşmasına koruma amaçlı olarak giden ve İzmir’e dönüş yapan polisler ve otobüs şoförü şikayetçi olmayınca ifadeleri alınan M.BE. ve T.Ö. serbest bırakıldı. 

YORUMLAR 105
  • seyfo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür magandalar çok bitanesi benim önümdeki aracı önünden kavşağa dalan bir araç önümdeki araçta korna çalarak uyardı adamın önünde durdu bay sen bana korna çaldın diye bıçağı arkasında tutarak adama hakaretler etmeye başladı sonra araya girip ikisinide ikna ederek ayırdık böyle magandalardan allah korusun
    Cevapla
  • Yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Böylelerinin silahı ruhsatlı bile olsa iptal edilmeli.silah elinden alınmalıdır
    Cevapla
  • Zülfikar 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya polis otobüsüne değilde bir sivil arabaya aynı hareketi yapıp sonrada önünü kesip karşısındakilere zarar verseydi ! Kim olursa olsun o hareketin karşılığı muhakkak ama muhakkak hukuk nezdinde yerini bulmalıydı. Normal bir vatandaş polis otobüsüne silah çekecek ve yoluna devam edecek !!! Bu ülkede hukuk yok değil "hukuk ve adalet terazisini çalıştıracak insan yok" !
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağzı olan konuşuyor. Yok iç işleri bakanı konuya el atsın. Polisleri soruştursunlar falan, yok yazıklar olsun polislere diye. Yaw kardeşim aracı 500 metre ilerde otobüsteki polislerin ihbarıyla durdurulıyor. Adli işlem orada başlıyor zaten. Silah el konulur. İş savcılık aşamasına intikal eder. Sonra mahkeme aşamasında en az 1 yıl ceza alır silah müsadere olur. Sanki ülkemizde ilk ruhsatsız silah taşıyan onlar. Herşeyi bilip bilmeden klavyenin başında yok şunu yapın yok nasıl serbest kalır.
    Cevapla
  • hakim 5 yıl önce Şikayet Et
    kalır birader kalır. sen de inanmıyorsun yazdıklarının gerçekleşeceğine. ceza alması cezaevine girmesi anlamına da gelmiyor bu arada.
    Cevapla
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    İşin tehdit boyutunu atlamışsın arkadaşım milletin hazmedemediği de bu zaten.
    Cevapla
  • Sonuç 5 yıl önce Şikayet Et
    30 gün hücrelerde ekmek su vitamin hapları güneş ışığı yok. Adalet istiyoruz bari bunu yapın. Vergiler Bir işe yarasın. Caydırıcı cezalar olması gerekiyor, toplumsal çöküş başlar ise başkalarının haklarına tecavüz edenlere, canı yananlar, adaleti korkuyorum ki kendileri öfke ile can açısından kendileri uygulayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi