Şehit kızından tüyleri diken diken eden mektup!

Dün karnelerini alan öğrenciler arasında şehit çocukları da vardı. Şehit Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş'ın kızı karnesini alır almaz babasının mezarı başına koştu. Babası için kaleme aldığı ilk mektubu da Şehit Aktaş'ın mezarı başına bırakan küçük kız yazdıklarıyla yürekleri sızlattı.

GİRİŞ 19.01.2019 11:22 GÜNCELLEME 19.01.2019 11:32
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Okullar dün itibarıyla yarı dönem tatiline girdi, öğrenciler karnelerini aldı. Kimileri için mutluluk verici bir gün olan bugün bazıları için oldukça hüzünlü bir gün.

 

 

Şehit çocuklarının da karnelerini aldığı gün buruk sevinci yaşayanlardan biri de Şehit Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş'ın kızı oldu. 

İLK KARNEYLE BABAYA GİTTİ

 

 

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde hain bir terör saldırısıyla yaşamını yitiren Şehit Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş'ın kızı bugün ilk karnesini aldı. Şehit kızı karnesini babasının mezarına götürerek karneyi toprağa bıraktı. 

BABASININ MEZAR TAŞINI OKUDU

Okumayı öğrenen küçük kız çocuğunun bu ziyaretinde oldukça duygusal anlar yaşandı. Küçük kız, babasının mezarı başına geldiğinde karnesini bıraktıktan hemen sonra mezar taşını okudu. 

Şehit kızı, babası Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş'ın mezar taşında yazanları okurken belki de ömrü boyunca en unutamayacağı hüzünlü yazıyı okudu.

İLK MEKTUBUNU BABASINA YAZDI 

Son olarak Şehit Aktaş'ın kızı babasının mezarı başına kendisi için yazdığı mektubu bıraktı. Şehit kızının mektupta yazıya döktüğü sözler okuyanların yüreklerini dağladı. 

İşte o mektup; 

 

YORUMLAR 37
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc.teröründe,destek vereninde kalbinde ona sevgi besleyeninde belasını versin.Amin.Yazık deilmı babasız evlatsiz kalan bu insanlara.
    Cevapla
  • erkan k 5 yıl önce Şikayet Et
    Senin bir damla gözyaşını yere düşürenlere rabbim bu dünyayı dar eylesin...cennetini haram kılsın...firavunları komşu eylesin...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah güzel kızım bu dünya geçicidir göz açıp kapayıncaya kadar kavuşacaksınız baban ile gurur duy şehit senin baban kızım ;((
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ömrün uzun bahtın açık olsun yavrum.Sen Türkiyenin çocuğusun...
    Cevapla
  • Garamanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sen bu Şehit evladını koru ve dayanma gücü ver
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı