Ahde Vefa Buluşmaları'nın ilk konuğu Kiraz ailesi

Ahde Vefa Platformu'nun 'Ahde Vefa Buluşmaları' kapsamında gerçekleşen ve geleneksel hale gelen programlar zincirinin konuğu 'Kiraz Ailesi' oldu.

Ahde Vefa Buluşmaları'nın ilk konuğu Kiraz ailesi
Ahde Vefa Buluşmaları'nın ilk konuğu Kiraz ailesi
GİRİŞ 26.01.2019 15:44 GÜNCELLEME 26.01.2019 15:44

Türkiye’nin önde gelen ailelerine Ahde Vefa ziyaretleri gerçekleştirerek önemli sivil toplum kuruluşları arasına giren Ahde Vefa Platformu, siyasi danışman Taner Akkuş imzasını taşıyor, başkanlığını da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Nuran Kırlak yürütüyor.

İstanbul Adliyesi Çağlayan merkezinde DHKP'C 'li teröristler tarafından hain bir suikast girişimiyle makamında şehit edilen Kiraz'ın Babası Hacı Hakkı Kiraz ile Anne Saadet Kiraz, Ahde Vefa Platformu öncülüğünde ve Ünlü iş adamı Kaya Sarıhan'ın da Ev sahipliliğinde Ahde Vefa buluşmalarına misafir oldu. 

Program Ünlü Programcı Cemal Dursun'un Kuran tilavetiyle başlarken, yazar Ayşe Aslı Tufan'dan şiirler ve ünlü tasavvuf sanatçısı Emrullah Coşkun'un da ilahileri ile devam etti.

Baba Kiraz, Ahde Vefa ihtiyaç duyduğumuz tek şeydir. Bugüne kadar bir damla gözyaşı bile dkömeyen ben, bh anlamlı programda gördüğünüz gibi gözyaşlarıma hakim olamadım. Bu vesile ile hatırlanmak ve değerli hissedilmek örf adetlerimizinde geleneğidir.
Şehit babası olmak bir şeref bizim için. Bu minvalde başta oğlumuz olmak üzere, Ülkemizde vatanı için şehit olan tüm canlarımıza selam olsun. Allah; cennette de bizleri onlara komşu eylesin diyerek, platform başkanı Nuran Kırlak ile bu güzel projenin mimarı olan Taner Akkuş kardeşime çok teşekkür ederim dedi. 

Başkan Kırlak, Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın unutmak asla mümkün değil. Acısı henüz dün ki gibi yüreğimizde kor alev gibi. Kıymetli, dürüst, vatan ve millet aşkıyla görevini en mükemmel bir şekilde ifa eden bir değerin her zaman hatırlanıp saygıyla anılması gerektiğine vurgu yaparak ziyaretlerinden dolayı Kiraz ailesine teşekkür etti.

Ev sahibi Sarıhan, böylesi anlam yüklü duygularla dolu programların gerçekleşmesine vesile olan Ahde Vefa Platformu'nu, başkanı Nuran Kırlak'ı, bu güzel projenin mimarı olan Taner Akkuş kardeşim ve özellikle de bizleri katılımı ile şereflendiren Kiraz ailesine çok teşekkür ederim dedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!