Gökçek'ten Mansur Yavaş'a soyağacı tepkisi: Ceddinden utanma...

Melih Gökçek, Ankara Beypazarlı olduğunu yönünde soyağacı paylaşarak "Ankara'ya Ankaralı Başkan" sloganını kullanan CHP'li Mansur Yavaş'ın dedesinin Makedonya göçmeni olduğunu açıkladı.

Gökçek'ten Mansur Yavaş'a soyağacı tepkisi: Ceddinden utanma...
Gökçek'ten Mansur Yavaş'a soyağacı tepkisi: Ceddinden utanma...
GİRİŞ 27.01.2019 13:02 GÜNCELLEME 27.01.2019 13:04
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş, Ankara Beypazarlı olduğuna dair soyağacını paylaştı. İkna olmayan Ankara'nın eski Başkanı Melih Gökçek, "Mansur Yavaş öz be öz Ankaralı değildir." dedi.

 

 

GÖKÇEK: MAKEDONYA'DAN GÖÇME

Gökçek, "Mansur Yavaş öz be öz Ankaralı değildir. Dedesi Makedonya'dan Beypazarı'na göçmüştür. Kendi neslini inkar edip sırf oy için "Ankara'ya Ankaralı Başkan" sloganını kullanmak istismardır. Benimde dedem Kosavalıdır. Akıncı torunu olduğum için gurur duyuyorum. Ceddinden utanma Yavaş." dedi.

 

 

YORUMLAR 67
  • M.Ali Efendioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'ya Ankara'lı başkan diye bu ülkenin insanları arasında BÖLGECİLİĞİ yaymaya çalışmak, birlik ve dirliğimizi dinamitlemek isteyen kirli bir niyeti ortaya kor.. ŞURALI, BURALI demek yerine Ankara için hedeflerini ortaya koymayı öncelemeliydi. TÜRKİYE'Lİ OLMAK YETMİYOR MU?.. Yavaş, yavaş BUNU anlamalı..
    Cevapla
  • almanyadan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hay Allah razi olsun... konuyu anlayanlar yazmaya basladi şükür
    Cevapla
  • imam 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne cahillik! Hani medeni idik? Şimdi de köken tartışması çıkardılar. Türkler Orta Asyalıdır, bilmem kimler şuralıdır, buralıdır diye. Ayıptır, utanılacak bir haldir. Cahiliyenin hortlatılmasıdır. İşi ehline vermek esastır. Kim en iyi yapacaksa ona verilir.
    Cevapla
  • Yallah 5 yıl önce Şikayet Et
    Zorunami gitti SURIYELI sallama
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Okuduğunu anlamayan saftirikler sizi yavaş demiş Ankara’ya Ankaralı Başkan eeee yavaş o zaman sende olamazsın Ankara’ya Başkan kendin diyonAnkara’ya Ankaralı Başkan sende Makedonyalası eee Ankaralı değilsin nasıl Başkan olacaksın ozaman ankaraya
    Cevapla
  • Tayfa 5 yıl önce Şikayet Et
    Fitne çok Azda sanki .... Mikro milliyetçiliğe geldi sıra....
    Cevapla
  • İskender 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de Makedonya göçmeniydim. Özhaseki'ye verecektim oyumu. Melih Başganın sayesinde gözüm açıldı. Artık hemşehrim olan Mansur Yavaş'a oy vereceğim. Teşekkürler Melih Gökçek
    Cevapla
  • zavallilar 5 yıl önce Şikayet Et
    kafadan kontak olanlar işi tersine anliyo.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!