Otobüste dehşet! Şoförü defalarca bıçakladı...

Aydın’da şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bir otobüsün şoförü yolcusu tarafından bıçaklandı

GİRİŞ 01.02.2019 07:30 GÜNCELLEME 01.02.2019 08:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay saat 24:00 sıralarında Aydın ASTİM’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 23:40 sıralarında Aydın Otogarı’ndan Efeler ASTİM güzergahına şehir içinde yolcu taşıyan N.K. yönetimindeki şehir içi otobüsü Orta Mahalle’den aldığı bir yolcu ASTİM içerisinde henüz bilinmeyen bir nedenle şoförle tartıştı.

Polis tarafından kimliği belirlenen ve çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu belirtilen şahıs güvenlik kamerası kayıtlarına önce direksiyon başındaki şoför N.K.’yı darp etmek istedi. Bunun üzerine şoför otobüsü durdurarak kendisini darp etmek isteyen şahsı araçtan indirmek istedi. Otobüs içerisinde bir süre devam eden boğuşma sonunda yolcu yanında taşıdığı bıçakla şoförü 3’ü ayağından 1’i de göğsünden olmak üzere 4 yerinden bıçakladıktan sonra otobüsten hızla uzaklaştı.

 
YORUMLAR 4
  • Mumin Genc 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu teroristlerin öldürülmesi lazım.Yaşamaya hakları yok.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    biliyor ki ceza almayacak,o yuzden boyle yapiyor.boyle mehluklar turkiyede gitikce artiyor.kim durduracak bu olaylari?ceza ve adalet sistemi islemiyor,para alan cok,gorevini yapan yok,beyler ve hanimlar.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    yanlis ve takibsizlik kararlari cikaran savci ve hakimler,suclularin yaninda olan avokatlar buyuk cezalar almayinca ve ayni zamanda bu savcilarin,hakimlerin,avokatlarin ve tum yakinlarinin mal varligina el koyulmayinca bu olaylar bitmez,daha da artar.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Defalarca sabıkası olmasına ve hala sokakta insanların içinde dolaşmasına çok şaşırdım. Bizim ülkemizde olur mu böyle! Aslında sabıkasızları hapse atsak daha güvenli olacak...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu
Hamas: İsrail'in yeni engelleri olmadığı sürece atmosfer olumlu