Lüks aracının yanına gittiğinde şaşkına döndü!

Adana'da, sabah yürüyüşüne çıkan Mehmet Bozdoğan (40), döndüğünde cipinin içindeki 650 eruo ve bin lirasının çalındığı fark etti. Bozdağan, 'Aracımın camı kırılmamış, kapısında oynama yok. Acaba hırsızlar beni yeni geliştirdikleri bir sistemle mi soydu?' notuyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Lüks aracının yanına gittiğinde şaşkına döndü!
Lüks aracının yanına gittiğinde şaşkına döndü!
GİRİŞ 04.02.2019 09:28 GÜNCELLEME 04.02.2019 09:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cipinin nasıl soyulduğunu anlayamadı

Adana'da, sabah yürüyüşüne çıkan Mehmet Bozdoğan (40), döndüğünde cipinin içindeki 650 eruo ve bin lirasının çalındığı fark etti. Bozdağan, 'Aracımın camı kırılmamış, kapısında oynama yok. Acaba hırsızlar beni yeni geliştirdikleri bir sistemle mi soydu?' notuyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi Dilberler Sekisi mevkiinde meydana geldi. Tarım ve otomotiv alım satımı yapan Mehmet Bozdoğan, sabah saatlerinde cipini park edip, yürüyüşe çıktı. Bir süre sonra aracına dönen Bozdoğan, torpidosunun açık olduğunu fark etti. 650 euro ve bin lirasının yerinde olmadığını gören Bozdoğan, camlarında kırık olmadığını, kapı kilitlerinde de zorlanmadığını görünce şaşırdı. Cep telefonunu ve bazı elektronik eşyalarının yerinde olduğunu gören Bozdoğan, polisi aradı.

Bozdoğan, sosyal medya hesabından 'Arkadaşlar, şu anda aracım Dilberler Sekisi mevkiinde soyuldu. Lütfen dikkatli olun. Aracımı kilitlediğimi hatırlıyorum, döndüğümde param yoktu. Fakat hırsız parayı görünce cep telefonu ve diğer elektronik eşyalarımı almamış. Camı kırmamış, kilitlerinde oynama yok. Acaba hırsızlar beni yeni geliştirdikleri bir sistemle mi soydu?' notuyla paylaşımda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 5
  • murtaza 5 yıl önce Şikayet Et
    Sinyal kesici, olabilir, sen kapıları kitledim zannedersin, kapılar açık kalır, geldiğindede, tekrar otomatik kilidi açtım zannı ile açık olan kapıları tekrar açarsın.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    once aklini gelistir, kapilarini kilitlemeyi unutmus olmayasin.
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    ciple yürüyüş nasıl oluyor sa. Geçen gün arabayla spor yapan gördük.
    Cevapla
  • deli dumrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Yedek anahtarını sorgula ve en kısa zamanda plakanı değiştir.
    Cevapla
  • aksaray 5 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlar eğer kafaya koyarlarsa amarikadan turumpun cep tefonunu dahi çalarlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ünlü maden suyunda bakteri tespit edildi! 2 milyon şişe imha edildi
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak