Ozan Arif hayatını kaybetti!

Ozan Arif tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti.

GİRİŞ 13.02.2019 08:01 GÜNCELLEME 13.02.2019 10:01
Bu Habere 301 Yorum Yapılmış

Ülkücü camiada Mustafa Yıldızdoğan, Ahmet Şafak, Ali Kınık ve Atilla Yılmaz ile birlikte en bilinen simalardan olan Ozan Arif Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde saat 04.50'de hayatını kaybetti. Ozan Arif'in uzun süredir gırtlak kanseri tedavisi gördüğü öğrenildi. Ozan Arif'in ölümü ülkücü camiayı yasa boğdu. 

 

 

Ozan Arif Kimdir: 

Giresun'un Alucra ilçesine bağlı şimdiki ismi ile Yükselen eski adı ile Hapu köyünde 10 Haziran 1949'da doğdu. Babasının memuriyeti dolayısıyla, ilk ve ortaokulu Samsun`da bitirdi. 1970'de başladığı öğretmenlik mesleğinde Samsun'un Devgeriş köyünde beş yıl öğretmenlik, dört yıl ise okul müdürlüğü görevi olmak üzere üzere dokuz yıl hizmet verdi. 24 Eylül 1980 ve 5 Kasım 1991 tarihleri arasında Almanya'da yaşadı. Özellikle milliyetçi kesimin son derece beğendiği, o kesimin tutkuyla dinlediği gür sesli ozandı. Türkülerinde Türk milliyetçiliği vurgusunu açıkça belirten ülkücü bir ozandı. 

 

 

YORUMLAR 301
  • Alpaslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalan dünya iste senden, aha geldim gidiyorum, kalanlara selam benden aha geldim gidiyorum... gencligimizin gür sesi büyük dava adami asla bas egmeyen egilip bükülmeyen koca cinar Rabbim cennetiyle ödüllendirsin seni insallah
    Cevapla
  • kemal karadayı 5 yıl önce Şikayet Et
    abimize allah ccludan rahmet dilerim
    Cevapla
  • suleyman d... 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsin; taksiratını affetsin. Başta Ülküdaşları olmak üzere tüm Türk milletinin başı sağ olsun!!!
    Cevapla
  • VatandaŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç bakmadım zalimlerin çapına Kafa tuttum, karşı koydu topuna, Yanlız hahikatın, hakkın ipine, Sarıla sarıla geçti bu ömrüm. Ve lakin hor gördü hayat beni hor, Zor imiş hayatta eğilmemek zor, Eğilmedim amma sen gel bana sor, Kırıla, kırıla geçti bu ömrüm. Millet dedim anlamadı derdimden, Devlet dedim, kuyu kazdı ardımdan, En sonunda en sevdiğim yurdumdan, Sürüle, sürüle geçti bu ömrüm. Senelerdir vatanımdan ırağım, Ne mekanım belli, ne durağım, Yâd ellerde parça, parça yüreğim, Yarıla yarıla geçti bu ömrüm. Arif derki; eremedim ahtıma, Veda etmek üzere gemi rıhtıma, Ele değil ele kara bahtıma Darıla darıla geçti bu ömrüm.
    Cevapla
  • seyit bülent 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah C.C cennetine koysun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
S&P, Fed'in ilk faiz indirimini aralıkta bekliyor
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!