Ankara Valiliği'nden 'Mansur Yavaş' açıklaması!

Ankara Valiliğinden "CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yavaş'ın tehdit edildiği ve koruma tedbirlerinin artırıldığı" yönündeki iddialarla ilgili ihbar veya duyumun olmadığı bildirildi.

Ankara Valiliği'nden 'Mansur Yavaş' açıklaması!
Ankara Valiliği'nden 'Mansur Yavaş' açıklaması!
GİRİŞ 02.03.2019 18:11 GÜNCELLEME 02.03.2019 18:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ankara Valiliğinden "CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın tehdit edildiği ve bu nedenle koruma tedbirlerinin artırıldığı" yönündeki iddialarla ilgili ihbar veya duyumun bulunmadığı bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın tehdit edildiği" iddiaları hatırlatıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Söz konusu iddialarla ilgili olarak güvenlik birimlerimize yapılan herhangi bir müracaat, ihbar veya duyum bulunmamaktadır. 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin genel güvenlik tedbirleri ile adaylara yönelik gerekli tedbirler ilgili güvenlik birimleri tarafından alınmaktadır."

 

 

YORUMLAR 12
  • makarnacı..06 5 yıl önce Şikayet Et
    mahsur yavaş benden oy alamaz..
    Cevapla
  • angaralııı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kemal , başka adam mı yoktuda bu mansur yavaşı aday gösterdin ?? chp den biride çıkıp demiyo ki yahu koca partiyiz kala kala başkentte bu adamın adaylığına mı kaldık diye!! ama diyemezler , diktatör kemal
    Cevapla
  • skywalker 5 yıl önce Şikayet Et
    kemale bu mansuru kim aday göster diye direktif verdi ????? chp de başka adam mı yok ???
    Cevapla
  • skywalker 5 yıl önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bu solcular , bir dönem inandıkları değerlere , düşüncelerine , yaptıklarına küfreden mansur’a nasıl oy verecekler ya ??? Koca chp kendine aday mı bulamadı da partinin içinden olmayan mansuru aday gösterdi ?? Ya da kemal kılıçdaroğlu mecbur mu kaldı ?? Mecbur kaldıysa kemale kim mansuru aday göstereceksin diye baskı yaptı ??? Hadi diyelim ki mansur seçildiiiii , üç ay sonra chp den istifa edip tekrar mhp ye geçmeyeceğini kim garanti edecek ? :)) yapar mı yapar..
    Cevapla
  • Türkiyeli Akıncı 5 yıl önce Şikayet Et
    Zilletciler Ankarada yavaş,yavaş irtifa kaybediyor..Durmak yok yola devam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar