CHP'li vekil, Yunan gazetelerine manşet oldu

CHP'li vekilin Akdeniz'de petrol aranmasına karşı çıkmasına Türkiye'de tepki gösterilmesi, Yunan köşe yazarını üzdü.

CHP'li vekil, Yunan gazetelerine manşet oldu
CHP'li vekil, Yunan gazetelerine manşet oldu
GİRİŞ 03.03.2019 15:01 GÜNCELLEME 03.03.2019 15:03
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz haftalarda CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır,  Akdeniz’de arama çalışması yapan bir geminin günlük maliyetinin yaklaşık 50 bin dolar olduğunu söyleyerek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e önerge vermişti.

 

 

"2 MİLYAR DOLAR AKDENİZ'İN SULARINA GÖMÜLECEK"

Akdeniz’de, toplamda 6 yerde petrol ve doğalgaz arama çalışmaları yapılacağının kamuoyunda konuşulduğunu belirten Başarır; "Erdemli ve Alanya kuyularından anlaşılacağı üzere diğer kuyulardan da bir sonuç alınamaması durumunda toplamda tüm maliyetler hesaplandığında, yaklaşık 2 milyar doların Akdeniz’in derin sularına gömülecektir." dedi.

 

 

CHP'Lİ VEKİLİ SAVUNDULAR

CHP'li vekilin bu ifadeleri, Yunan ve Rumlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Yunan medyası, konuyu manşetlerine taşıdı.

Yunan Dimokratia gazetesi yaptığı haberde, CHP'nin bu önergesine Türkiye'de büyük tepki gösterildiğine dikkat çekti. Yunan gazete verilen önergedeki ifadeleri savundu.

YORUMLAR 97
  • Ertuğran DURAN 3 yıl önce Şikayet Et
    OSMANLI DEVLETİ chp demek yunan . ingiliz .ermeni.israil vb.demek : hizmet çalışma ve iyi yönetim chp partisine ters şeyler zamanında halka çektirdikleri çilelerle halkı zor durumda bırakanlar şimdi doğru iş yapmaya çalışıyorlar kendileri yönetimdeyken çöp dağları susuzluk sağlıkta sıkıntılar vardı diğer ihtiyaç malzemelerinde herşey karaborsaydı tüp şeker ve daha nice üründe uzun kuyruklar oluşuyordu neden o zamanlarda iyi bir yönetim yoktu çünkü onlar için tekşey paraydı ve şunda yönetikleri belediyeler borç batağı içinde maaşlar ödenmiyor sürekli haciz işlemleri ve hizmet denen birşey yok ve hırsızlık yapılıyor.. .altına imza atıyorum.
    Cevapla
  • Haydar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin ayakta kalmasının en büyük sebebi içinden bol miktarda hainin yanında daha fazla vatanseverin ve Allah dostlarının olmasıdır.
    Cevapla
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz chp li vekiller ha bire konuşacağınıza girişim için kaç lira harcadınız. Adamlar arıyor ki para harcıyor. Sonuçta bir çaba var. Yıllardır o olmaz bu olmaz diyerek memleketi uyuttunuz. Yabancı ülkeler teknolojiye enerjiye para harcayarak alternatif buluyor. Bulamazsa başka yola giriyor. Siz hangi yola başvurdunuz. Şimdiye kadar hangi parayı araştırma için harcadınız. Ülkem şu an Askeri teknolojide birsürü para harcıyor ve güzel sonuçlar çıkıyor. Bunu da eleştirip ay silaha karşıyız ay füzeye karşıyız dünya barış içindir ıvır zıvır düşünürken dünya teknolojide devşirmeye gidiyor. Unutma chp her iyilikte bir kötülük vardır.
    Cevapla
  • OSMANLI DEVLETİ 5 yıl önce Şikayet Et
    chp demek yunan demek chp demek ingiliz demek bu kadar konuşacaklarına türk halkına hizmet etselerdi herkes destek verirdi ama hizmet çalışma ve iyi yönetim chp partisine ters şeyler zamanında halka çektirdikleri çilelerle halkı zor durumda bırakanlar şimdi doğru iş yapmaya çalışıyorlar kendileri yönetimdeyken çöp dağları susuzluk sağlıkta sıkıntılar vardı diğer ihtiyaç malzemelerinde herşey karaborsaydı tüp şeker ve daha nice üründe uzun kuyruklar oluşuyordu neden o zamanlarda iyi bir yönetim yoktu çünkü onlar için tekşey paraydı ve şunda yönetikleri belediyeler borç batağı içinde maaşlar ödenmiyor sürekli haciz işlemleri uygulanıyor ve hizmet denen birşey yok ve hırsızlık yapılıyor
    Cevapla
  • Mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu parti asla milli ve yerli değil.
    Cevapla
  • misafir8 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke de yargının içler acısı halinin sebebi belli. Bunun gibi vatan haininin yargı mensubu olması. Zaten bir yargı mensubunun yedi ceddi adliyelerde . Ne hikmetse hepsi mi hukukuçu olur bu Rumların? Artık devlete ihanet edenlerin korumalığını CHP bırakmalıdır. Bu ne yüzsüzlük bu ne alçaklık. Nerede hain çıksa arkasından CHP çıkıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!