Dışarı çıkacak korkusu bu hale getirmişti... Ve çıktı!

Şanlıurfa'da kızları 14 yaşındaki Z.N., 18 yaşındaki R.N. ve 23 yaşındaki R.N.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 9 ay cezaevinde kalan işitme engelli baba H.N. tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. H.N.'nin iki kızı, geçen Kasım ayında babalarının cezaevinden çıkacağını öne sürerek intihara kalkışmıştı.

Dışarı çıkacak korkusu bu hale getirmişti... Ve çıktı!
Dışarı çıkacak korkusu bu hale getirmişti... Ve çıktı!
GİRİŞ 04.03.2019 11:29 GÜNCELLEME 04.03.2019 11:31
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Merkeze bağlı Sırrın Mahallesi'nde A.N. isimli kadın geçen yıl Temmuz ayında sağır ve dilsiz olan eşi H.N.'nin kızları Z.N., R.N. ve R.N.'ye yıllarca istismarda bulunduğunu söyleyerek polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen polis, baba H.N.'yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba tutuklandı. Yine geçen Kasım ayında da babalarının cezaevinden çıkacağını öğrenen kız kardeşlerden Z.N. bıçakla bileklerini kesti, R.N. ise 5 katlı evin terasına çıkarak atlamak istedi.

 

 

Kızlarına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan baba H.N.’nin 2’nci duruşması Şanlıurfa 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmayı Şanlıurfa Barosu Kadın Komisyonu, Yaşam Evi Kadın Dayanışma Derneği, Şanlıurfa İl Kadın Platformu da takip etti.

Tutuklu baba H.N, 4 çocuğu ve anne A.N.’nin hazır bulunduğu duruşma tanıkların dinlenmesi ile başladı. Mahkeme heyeti, Şanlıurfa Barosu ve Yaşam Evi Kadın Dayanışma Derneği’nin katılma taleplerini reddettikten sonra. Sanık H.N.'nin tutuksuz yargılanmasına karar vererek, duruşmayı 18 Nisan’a erteledi.

 

 

YORUMLAR 7
  • Ertuğrul 5 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun bu kanunlara bu kanunları zulme hizmet için Yorumlayanlar ve bununla hükmedemlere
    Cevapla
  • Demir Ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl tutuksuz yargılanır bu kadar ahlaksızlığa rağmen bu kızlar şimdi o ahlaksızı öldürseler cinayet den yargılanacaklar
    Cevapla
  • Mslm 5 yıl önce Şikayet Et
    Goruldugu gibi avrupa hukuk sisteminden kimse memnun degil.adaletin yerini bulmasi icin avrupa hukuk sisteminden cok yetersiz.seriat gelmeli
    Cevapla
  • Bu sistem 5 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa ın istediği Türkiye yi yıkmak
    Cevapla
  • cann 5 yıl önce Şikayet Et
    Adalet he. Bizim ülkemizde maalesef olmayan birşey
    Cevapla
  • A.B. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızlarımız, hakimin çocukları olmuş olsaydı, yinede mi salıverilir di.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü