Şanlıurfa'da operasyon: 38 gözaltı, 13 tutuklama!

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü TEM, İstihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından ortak yürütülen çalışma neticesinde yapılan operasyonda 38 kişi gözaltına alındı, gözaltına alınanlardan 13'ü tutuklandı.

Şanlıurfa'da operasyon: 38 gözaltı, 13 tutuklama!
Şanlıurfa'da operasyon: 38 gözaltı, 13 tutuklama!
GİRİŞ 20.03.2019 12:31 GÜNCELLEME 20.03.2019 12:31

Şanlıurfa'da PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terörörgütünün eylemlerinin engellenmesi ve örgüt üyelerinin deşifre edilmesine yönelik olarak Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü TEM, İstihbarat ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından ortak çalışma yapıldı. 

Yapılan çalışma neticesinde terör örgütü ile irtibat ve iltisakları olduğu yönünde haklarında bilgiler bulunan ve sosyal medya hesapları üzerinden terör örgütünün propagandasını yaptıkları tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi. 

Operasyonda toplam 38 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli mercilere sevk edilen 38 şüpheliden 25'i adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, 13 şahıs ise tutuklandı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri