Karaman'da iğrenç olay! Annesi mesajları okuyunca...

Kırıkkale'de kıraathane işleten H.G. (46), internette tanıştığı P.Y.'ye (13) Karaman'da günlük kiraladığı evde 'cinsel istismarda bulunduğu' suçlamasıyla tutuklandı.

Karaman'da iğrenç olay! Annesi mesajları okuyunca...
Karaman'da iğrenç olay! Annesi mesajları okuyunca...
GİRİŞ 22.03.2019 10:21 GÜNCELLEME 22.03.2019 10:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Olay, P.Y.'nin annesinin, kızının cep telefonundan sosyal medya hesabındaki sohbetleri okumasıyla ortaya çıktı. Suçunu itiraf eden H.G.'nin ''Çok pişmanım” dediği öğrenildi.

Karaman'da oturan B.Y., kızı P.Y.'nin cep telefonunu kontrol ettiğinde, kızının sosyal medya hesabında bir erkekle yaptığı sohbeti okuyunca şok yaşadı. Kızının cinsel istismara uğradığını anlayan B.Y., kızıyla birlikte polise giderek şikayetçi oldu. Küçük kız, ifadesinde internetten tanıştığı bir kişinin, kendisini 12 Mart günü Tabduk Emre Mahallesi'ndeki bir eve davet ettiğini ve evde cinsel istismara uğradığını anlattı.

GÜVENLİK KAMERALARI SAYESİNDE OTOMOBİLİ TESPİT EDİLDİ 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Muhammet Ergin'in yönetiminde özel ekip kuruldu. Özel ekip, küçük kızın cep telefonundaki mesajlarını mercek altına aldı. Yapılan araştırmada, P.Y.'ye cinsel istismarda bulunan kişinin sosyal medyadaki hesabının, sahte bir isimle açıldığını belirledi. Ardından olayın meydana geldiği günlük kiralanan evin çevresindeki güvenlik ve Mobese kamera kayıtlarını tek tek incelendi.

İncelemede şüphelinin otomobilinden yola çıkarak Kırıkkale'de oturan ve kıraathane işleten H. G. olduğunu belirledi. H. G.'nin iki evliliğinden 4 çocuğunun olduğu ve eşlerinden boşandığı için yalnız yaşadığını saptandı. Ardından Kırıkkale'ye giden polis, H. G.'yi yakalayıp, gözaltına alarak, Karaman'a getirdi.

İTİRAF ETTİ

H. G., yapılan sorgulamasında, yalnız yaşadığı için sosyal medyadan sahte isimle açtığı hesaplarla, kızlarla temasa geçip, cinsel içerikli konuşmalar yaptığını söyledi. P.Y. ile de sosyal medyadan tanışıp sohbet ettiğini, Karaman'a gelerek günlük kiraladığı eve davet ettiğini itiraf eden H. G., "Apart dairede muhabbet ederken, istismarda bulundum. Bundan dolayı da çok pişmanım" dediği öğrenildi. H. G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

YORUMLAR 10
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    14 yaşında kızım var suana kadar tlfn almadım almamda ...gelecek dönem liseye gececek tlfn istiyor ama ben yine almak istemiyorum tableti var onuda haftada birkez veriyorum oda en fazla yarim saat ne oynadiginida kontrol ediyorum ...bakıyorum oyunlarinda sohbet bölümü var mi diye....bu korkularla nereye kadar yaşayacagız bilmiyorum
    Cevapla
  • Fazıl 5 yıl önce Şikayet Et
    Darağacında sallandıracan, bak bi daha bunun gibiler cesaret edebiliyor mu?
    Cevapla
  • Liya 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart bu memlekette tek suç siyasilerde.getiremediler idamı AB sevdasına.
    Cevapla
  • öz elestiri 5 yıl önce Şikayet Et
    kanunen 18 yaşından önce bir çocuk adına telefon aboneliği alamıyor anne ayda baba adına alınan ve kontrolsuz şekilde kullandırılan telefonlar için böyle olaylarda anne babanın hiç mi suçu yok bir çocuk nasıl kalkıp gider ras gelen adreste ey ana babalar iletişim içinse internetsiz hat alın yoksa gidişat çok kötü bir eğitimci tavsiyesi
    Cevapla
  • Pinto 5 yıl önce Şikayet Et
    Pişman, sucu itiraf, iyi hal v.s. sonuç 5 ay.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası
TİM'den enflasyon ve dolar açıklaması: Bir yıl da kar etmeyin