GENAR Başkanı açıkladı: Tek hedefleri var...

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçime dair değerlendirmelerde bulundu. Aktaş ''Muhalefet partilerinin Erdoğan'ı yenmek gibi bir idealleri var 15 yıldır yenemediler. Bir önceki seçime bakın, Türkiye'deki seçimler birinci derece Almanların derdiydi. Dünya sisteminin bazı unsurlarının da bir amacı var. Hepsinde iktidar partisini yenmek gibi yüksek bir motivasyon var'' dedi.

GENAR Başkanı açıkladı: Tek hedefleri var...
GENAR Başkanı açıkladı: Tek hedefleri var...
GİRİŞ 22.03.2019 13:21 GÜNCELLEME 22.03.2019 14:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş, Habertürk TV canlı yayınında yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

'İDEALLERİ ERDOĞAN'I YENMEK'

Aktaş, ''Kararsızlar doğal olarak her zaman daha çok iktidar partisinde olur. Eleştirilen her zaman iktidar partisidir. Muhalefet partilerinin Erdoğan'ı yenmek gibi bir idealleri var, 15 yıldır yenemediler. Bir önceki seçime bakın, Türkiye'deki seçimler birinci derece Almanların derdiydi. Dünya sisteminin bazı unsurlarının da bir amacı var. Hepsinde iktidar partisini yenmek gibi yüksek bir motivasyon var.'' ifadelerini kullandı. 

'ARTIK BELEDİYE BAŞKANLARININ İKİ FONKSİYONU VAR'

GENAR Araştırma Şirketi Başkanı İhsan Aktaş açıklamalarına şu şekilde devam etti; 

Artık belediye başkanlarının iki fonksiyonu var. Bir, klasik hizmetleri yapmak, iki, kent liderliği yapmak. İstanbul acaba, sanayi-turizm kenti mi olacak, kültür kenti mi olacak? Kent liderliği vatandaşın geleceğini de etkileyecek. Adaylar arasında sadece Binali Bey'de kent liderliğine dair emareler gördüm. 

 

 

YORUMLAR 20
  • Umk44 5 yıl önce Şikayet Et
    Zillet ittifakı bunu asla başaramayacaklar biz reis arkasındayız sonuna kadar
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    Uyan müslümanlar liderine sahip çıkmayan millet yok olmaya mahkumdur müslümanlar üzerinde oynanan oyunları görmüyormusun ak parti kaybederse içimizdeki hainler erken seçim istiyecek aklını başına al müslüman kardeşim eyt yoksa oy yok poşet paralı oy yok fiyatlar yüksek oy yok dersen amerika israil kazanır pkk pyd deaş ypg fetö gibi terör örgütleri kazanır bunun farkında mısın
    Cevapla
  • Analizci 5 yıl önce Şikayet Et
    Batının kur ve ekonomi oyunları yardımıyla oy topluyorlar. Millet özellikle esnaf ve ticaret sanayici kesimi tepki oyu verecektir. tuzağa işliyor. halbuki daha çok zarar edecekler. en azından devlet çok güçlü. bu oylar devleti zayıflatırsa bu sefer iki kaybedecekler. esnafa birisi bunları anlatmalı. Ekonominin çökertilmesi içten ve dıştan kurulan ekonomik tuzaklardır. çoğu iş adamı kurun yükselmesi için dış ekonomik güçlerle ortaklık yapıp Erdoğanı indirme pahasına TÜRKİYE CUMHURİYETİNE İHANET ETMİŞLERDİR. ZANNEDİYORLAR ki batı hep arkalarında olacak. erdoğan kaybettiği gün chp de ip te kaybedecek. TEK KAZANAN BUNLAR ÜZERİNDEN HDP-PKK olacak.
    Cevapla
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan gibi bir Lider'in geri kalması demek ortalığı densizler bastı demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?