Beyoğlu'nda öğrencileri sevindirecek haber!

AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız, yerel seçime günler kala çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Beyoğlu'nda öğrencileri sevindirecek haber!
Beyoğlu'nda öğrencileri sevindirecek haber!
GİRİŞ 27.03.2019 16:13 GÜNCELLEME 27.03.2019 16:18

Gençlere ve çocuklara verdiği değeri her defasında vurgulayan Yıldız’ın projeleri arasında üç okul projesi de yer alıyor. Beyoğlu’na yapılacak olan bu okullarla hem öğrenciler, hem aileler çok sevinecek.

 

 

İşte o projeler:

PİRİPAŞA MAHALLESİ HEZARFEN ORTAOKULU PROJESİ

 

 

Piripaşa Mahallesi’nde yapılacak olan yeni okul projesinde; çocuklarımızın daha kaliteli bir eğitim alması için her şey düşünüldü. 24 dersliğin yer alacağı okulda; aynı zamanda çok amaçlı bir spor salonu da hizmet verecek.

SÜTLÜCE ÖRNEKTEPE OKUL PROJESİ

Sütlüce Örnektepe’de yapılacak olan yeni İmam Hatip Ortaokulu projesinde çocuklar kaliteli bir eğitim alma fırsatı bulacak. 29 sınıfın bulunacağı okulda; otopark, spor salonu, çok amaçlı salonlar ve yemekhane yer alacak.

PİYALEPAŞA MAHALLESİ OKUL PROJESİ

Eğitim adına, ''Geleceğimiz Çocuklarımız'' misyonundan hareketle geliştirilen hizmet politikası çerçevesinde, Piyalepaşa Mahallesi için yeni bir okul yapılacak. 24 derslikli ortaokulda; aletli jimnastik salonu, yemekhane, spor salonu, konferans salonu yer alacak. 

BAKAN SOYLU'DAN BAŞKAN YILDIZ'A DESTEK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün sabah Beyoğlu'nda Arabacılar Meydanı'nda sokak kahvaltısında Beyoğlu halkıyla bir araya geldi ve AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız’la ilgili konuştu. Soylu, ''Haydar Ali Yıldız'ın emrindeyim'' dedi.

Arabacılar Meydanı’nda büyük bir coşkuyla karşılanan İçişleri Bakanı Soylu, burada yaptığı konuşmada Beyoğlu halkından Haydar Ali Yıldız’a destek istedi.

Soylu, Yıldız hakkında şöyle konuştu:

''Haydar Başkan hem Beyoğlu’nun hamuruyla yoğrulmuş bir insan. Biz de yıllarca dostluk yaptık, beraber dava arkadaşlığı yaptık, kaderdaşlık yaptık. Tevazu sahibi bir insandır. Aynı zamanda bir huyu var, Beyoğlu Belediye Başkanı seçilince o huyundan korkuyorum; bu sorumluluğu aldığında öldürecek bizi. 50 defa arar bizi, tamam yapıyoruz deriz ama yapılana kadar arar. Eli Beyoğlu’na değince göreceksiniz, Beyoğlu 5 yılda destansı hizmetlerle buluşacak. Samimidir, gayretkardır, aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın en güvendiği isimlerden biridir. Ben sizlere hem evladınız olarak hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşı İçişleri Bakanı olarak söz veriyorum; Haydar Başkan’ın emrindeyim. Beyoğlu’nun emrindeyim.''

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?