Başkan Erdoğan'dan büyük final!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kağıthane, Bayrampaşa, Sultangazi, Güngören ve Bahçelievler'den sonra son mitingini Bağcılar'da yaptı. Erdoğan, "59 il mitingi ve birçok ilçe mitingi yaptım. İstanbul’un 28 ilçesinde, Ankara’nın 11 ilçesinde mitingler yaptım. 50 günde 102 miting ve televizyonlar programları ile yola devam ettik" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'dan büyük final!
Başkan Erdoğan'dan büyük final!
GİRİŞ 30.03.2019 17:36 GÜNCELLEME 30.03.2019 18:14
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Şubat'ta Sivas'ta başladığı yerel seçim mitingini Bağcılar'da noktaladı. Seçim sürecinde 59 ili ziyaret eden Erdoğan, toplamda 102 miting düzenledi.

Erdoğan seçim maratonunu değerlendirerek, "59 il mitingi ve birçok ilçe mitingi yaptım. İstanbul’un 28 ilçesinde, Ankara’nın 11 ilçesinde mitingler yaptım. 50 günde 102 miting ve televizyon programları ile yola devam ettik" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde; 

Milli iradenin sarsılmaz yıkılmaz kalesi olarak Bağcılar tercihini daima eser siyasetinden yana kullandı. AK Parti’yi milletimiz kurdu. Bu uzun yürüyüşte hamdolsun bağcılar hep yanımızda oldu. 31 Mart’ta Bağcılar’dan daha büyük bir zafer bekliyoruz.

Kimin kimlerle ittifak kurduğunu sizler de görüyorsunuz. 

31 Mart, ülkemiz ve şehrimiz için sıradan bir mahalli idareler seçimi olmaktan çıkmıştır. Kimin kimlerle bir araya geldiğini, yoldaşlık yaptığını, ittifak kurduğunu sizler de görüyorsunuz. Pensilvanya'nın ulaklarının ta okyanus ötesinden yaptığı açıklamaları, siz de izliyorsunuz. Daha seçimler bile olmadan nasıl FETÖ'cülerin heyecana kapıldığına, umutlandıklarına sizler de şahit oluyorsunuz.

Beyni sulanmış darbe dönemlerinin kullanışlı aparatlarının nasıl intikam kelimesini, rövanş kelimesini ulu orta kullandıklarını sizler de takip ediyorsunuz. Bunların beyni sulanmış size mama yok bu memlekete.

Kandil’in uzantılarının CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarına nasıl posta koyduğunu gördünüz değil mi. Terör koridoru kurdular Suriye’nin kuzeyinde. Kim? YPG, PYD. Buradan bizim 100'ü aşkın vatandaşımızı şehit ettiler. Bay Kemal çıkmış, ''YPG'nin bizimle ne işi var'' diyor.

Biz Afrin’e girdiğimizde ''Mehmetçik Afrin’e niye giriyor'' dedi. Öğreneceksin Bay Kemal.
2019’da İstanbul'un ortasındaki bir ilçede bunlar çöpleri bile toplayamadılar. CHP çöp, çukur, çamur demektir.

YORUMLAR 62
  • Muhammed 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnşallah Reis
    Cevapla
  • OSMANLI TORUNU 5 yıl önce Şikayet Et
    Devam İNŞALLAH
    Cevapla
  • sivaslı cengo 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah kazanacağız reisim sen çok yaşa
    Cevapla
  • CUMHUR İTTİFAKI 5 yıl önce Şikayet Et
    VATAN SEVGİSİ İMANDANDIR.Durmak yok yola Devam.
    Cevapla
  • BOZKURT 5 yıl önce Şikayet Et
    KARARSIZ KALMAYIN. !!!!UNUTMAYIN!!!! Ya BEKA Yada BELA.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor