Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Keşan Belediye Başkanı aslen nereli kaç yaşında?

Edirne'nin Keşan ilçesinde yapılan itirazlar sonucu belediye başkanlığını 11 oy farkla kazanan AK Parti'li Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Başarılı isim Mustafa Helvacıoğlu aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte Mustafa Helvacıoğlu biyografisi ve hakkında merak edilenler...

Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Keşan Belediye Başkanı aslen nereli kaç yaşında?
Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Keşan Belediye Başkanı aslen nereli kaç yaşında?
GİRİŞ 01.04.2019 14:13 GÜNCELLEME 01.04.2019 14:13

Mustafa Helvacıoğlu 1965 yılında Keşan İspat Cami Mahallesi’nde doğdu. Öğrenim hayatına, ilkokul ve ortaokuldan sonra Keşan Lisesi’nde devam etti. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

 

2002 yılında Keşan İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Mustafa Helvacıoğlu, bu görevinin ardından, 2005 yılında yapılan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve gelmiş ve 2009, 2013 yıllarında yeniden seçilerek 3 dönem boyunca Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır.

Görevde olduğu yıllar süresince 1,5 milyon üyeyi kapsayan, Türkiye’nin en büyük iş kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’da Ekonomik Rapor İnceleme Komisyon Kurulu Başkanlığı, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Trakya Bölgesi Başkan Yardımcılığı ve Trakya Kalkınma Ajansı Danışma Kurulu Üyeliği görevlerine seçilmiş olan Helvacıoğlu, 2018 yılında TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu Üyeliğine seçilmiş ve bu görevine halen devam etmektedir.

 

 

Çeşitli kültür, spor ve eğitim teşekküllerine üye olan Mustafa Helvacıoğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.

Edirne'nin Keşan ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre yapılan itirazlar sonucu belediye başkanlığını 11 oy farkla AK Parti'li Mustafa Helvacıoğlu kazandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor