Denizli’de dehşet! Boğazı kesik halde kendini dışarı attı...

Denizli’nin Buldan ilçesinde bir adam, ayrı yaşadığı eşinin boğazının bıçakla kesti. Yaralı kadının durumu ciddiyetini korurken, olay sonrası kaçan adam ise her yerde aranıyor.

GİRİŞ 03.04.2019 15:49 GÜNCELLEME 03.04.2019 16:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, Buldan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, aralarında bir süredir geçimsizlik olan ve ayrı yaşayan Y.D.(58), eşi A.D.’nin (48) bulunduğu eve geldi.

 

 

Burada bir süre sonra ikili arasında tartışma çıktı. Evin içerisindeki tartışmanın ardından iddiaya göre Y.D, eşi A.D.’yi boğazından bıçakla kesti. Kendini evin dışına atan A.D. komşuları tarafından çağrılan ambulansla Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine gönderildi.

Hayati tehlikesi devam eden A.D ameliyata alındı. Olay sonrası kaçan A.D. ise güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

 

 

YORUMLAR 3
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    kısas,kısas,kısas.kısası uygulamayanlar yarın ahirette bunun hesabını nasıl vereceğinizi hiç düşünmüyorsunuz.eğer idareci iseniz bu işin sorumluluğu sizdedir.kafirlerin kanunları ile yönetilirsek ,kafirlerin akıbetine duçar oluruz şaka değil.
    Cevapla
  • abc 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu nasıl bir toplum olduk, ALLAH cc sonumuzu hayır etsin, bizi ıslah etsin, yoksa durumumuz harabe :((
    Cevapla
  • selim 5 yıl önce Şikayet Et
    budamı idam değil hakim bey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var