AK Parti harekete geçti: İptal edilirse el değiştirecek

AK Parti'nin seçimin iptalini istediği Büyükçekmece'de büyük sahtekarlığın detayları ortaya çıktı. İlçe Nüfüs Müdürlüğü görevlisi M. Ö. S'nin 2018 yılında 21 bin usulsüz seçmen kaydı yaptığı ortaya çıkmıştı.

AK Parti harekete geçti: İptal edilirse el değiştirecek
AK Parti harekete geçti: İptal edilirse el değiştirecek
GİRİŞ 06.04.2019 12:24 GÜNCELLEME 06.04.2019 12:24
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Büyükçekmece'nin mevcut başkanı olan ve CHP tarafından yeniden aday gösterilen Hasan Akgün lehine sahte belge düzenlendiği, usulsüz seçmen kaydı yapıldığı belirtiliyor.

Bu işlemleri yapan İlçe Nüfus Müdürlüğü görevlisi M. Ö. S ve Akgün'ün bir akrabası 18.01.2019 tarihinde tutuklanmıştı. M. Ö. S'nın 21.000 seçmen kaydı yaptığı saptanmıştı.

SAHTE OYLAR İPTAL EDİLİRSE BÜYÜKÇEKMECE AK PARTİ'YE GEÇER

CHP'li başkan Akgün'ün akrabası, Büyükçekmece'de 21.000 şahsı arazide inşaat halinde ki 7 bin konuta yerleştirmiş. O sahte 7 bin kişinin oyu iptal olursa Büyükçekmece'yi AK Parti kazanıyor. Ayrıca CHP lehine atılmış o oyların iptali durumunda Büyükşehir belediyesi de Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'a geçebilir.

ARADA SADECE 4 BİN 200 OY VAR

Büyükçekmece'de 31 Mart seçimlerinde CHP adayı Akgün, 72 bin 853 oy almış, AK Parti adayı Mevlüt Uysal ise 68 bin 671 oy almıştı. İki aday arasındaki oy farkı sadece 4 bin 200 olarak görünüyor...

YSK'YA GİDİLECEK

AK Parti İl Başkanlığı önünde açıklama yapan AK Parti  Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Büyükçekmece'deki olayla alakalı ilçe seçim kurulu ve il seçim kuruluna gittiklerini fakat sonuç alamadıklarını söyledi. Yavuz, konuyu YSK'ya taşıyabileceklerini açıkladı.

YORUMLAR 87
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    yok arkadaş bu bizim millet adam olmaz. insan bu kadar mı bilenir, sen bir memursun bu kadar mı insan kendinden geçer. bizim buralarda da nüfus taşıma oldu fakat elekrik ve su aboneliği gösterilmeden kabul edilmedi. ya zaten bu nüfus taşıma işi biz Anadolu daki insanları da bozdu. İstanbuldan kopup gelen herkes buralarda akraba dost ilişkisi içerisinde insanları birbirine düşürdüler. hele muhtarların milyarlaca para harcadığı fısıltı gazetelerinde söylenmektedir.
    Cevapla
  • M.Ali Efendioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bu sahtekarlardan devlet kademeleri temizlenmeden, ne devlete ve nede millete huzur vermeyecek KALKIŞMACI kalleşler..
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Dikkatli olun, güneydogudan sadece bu secim icin 4 yılda istanbula gelen nufus arastırılsın. bunların niyeti dogudaki terör olusumlarını batıya kaydırmak..
    Cevapla
  • Slm 5 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden once Çaycuma ilçesi Karapınar beldesinde Chp li başkan aynı sebeple ilçe seçime itiraz etti 60 a yakın seçmen donduruldu (oy kullanamadı) sonuç: Ak parti kazandı
    Cevapla
  • Muzaffer 5 yıl önce Şikayet Et
    Parmak izi + sistemden aninda oylama , kagitsiz.... ayrica buyuksehirden koylere muhtar adayi goçüde bir sekilde cozulmeli yoksa kim kimi seciyor belli degil... kisa zamanda bu kagit israfi personel israfi ve hata olayinin onune gececek cozum bulunmali... kim hak ederse o gecmeli...il merkezlerinden baslanarak bu sekilde duzenleme yapilabilir
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence elektronik parmak izi secimlerde iyi fikir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap