Mevlüt Uysal'dan çarpıcı seçim açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, ''Tartışma Büyükçekmece üzerinde düğümlendi ama tartışma olmayan ilçelerde de aslında o hadiselerin gerçekleştiği de hepimizin tahmin edebileceği şeyler'' dedi.

GİRİŞ 13.04.2019 13:49 GÜNCELLEME 13.04.2019 13:50

Mevlüt Uysal, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Kurulu'nda konuştu. Seçimlere değinen Uysal, ''Yaklaşık 1,5 yıl önce sorumluluğunu üstlendiğimiz İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı makamı vardı. Bugünlerde devriyle ilgili önemli bir tartışma. O  tartışma yine şahsımın aday olduğu Büyükçekmece'yle ilgili düğümlendi. İnşallah hayırlı olur. Özellikle ÖNDER genel kurulu, herhalde bu son günlerde yaptığınız bu tartışma da bir örnek olmalı. Kendimizi tekrar dönüp değerlendirme adına bir milat olmalı. Tartışma Büyükçekmece üzerinde düğümlendi ama tartışma olmayan ilçelerde de aslında o hadiselerin gerçekleştiği de hepimizin tahmin edebileceği şeyler. İnşallah bunlar bize tekrar dönüp değerlendirme adına bir vesile olur diliyorum'' diye konuştu.

 

 

YORUMLAR 7
  • dikkat 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen. beşiktaş, avcılar, kadıköy v.b. zaten chp nin kazandığı ilçeler diyerek bazılarındaki aşırı fark görmezden gelinmesin.
    Cevapla
  • zigana 6161 7 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'daki seçim kirliliği kesinlikle diğer illerde de mevcuttur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suriye'den Husilere karşı Suudi Arabistan'a askeri sevkiyat
Avrupa'yı kim ateşe veriyor!