CHP'den Kılıçdaroğlu'na saldırı ile ilgili yeni hamle!

CHP, Ankara Çubuk'ta Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıyla ilgili Meclis Araştırma önergesi verdi.

GİRİŞ 23.04.2019 11:42 GÜNCELLEME 23.04.2019 12:16
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç, Sözleşmeli Er Yener Kırıkcı’nın Ankara’nın Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu Mahallesindeki cenaze töreninde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na  yönelik saldırıya ilişkin araştırma önergesi verdi. 
 

 

 

YORUMLAR 26
  • malatyali 4 yıl önce Şikayet Et
    sizler bu ülkeyi bu hale getirdiniz. son surat devam edin .bakalim sonu ne olacak. neeeye varacak. hiç kendinizi inceledinizmi acaba. yeni 12 eylulleri özlemişsiniz. bindigimiz araba devrilirse hepimiz zarar gorecegiz. yeter artik.
    Cevapla
  • DADAŞ25 4 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bize ki yıllar önce enerji bakanımiza yumruk atılırken soruşturma açmamışız. biz hep böyle aman birşey olurmu diyerek ne hale geldik.
    Cevapla
  • DADAŞ25 4 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bize ki yıllar önce enerji bakanımiza yumruk atılırken soruşturma açmamışız. biz hep böyle aman birşey olurmu diye diye pasifleştik.
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    arastirma onergesi kabul edilsin arastiracak kurula sadece chp liler secilsin bakalim egip bukup nerde ne kusur bulacak kime nasil saldiracaklar gorelim ortada acik secik net bir gercek var halk chp nin teroristlerle kolkola girmesinden rahatsiz iki yuzlulugunden rahatsiz arastirip gorsunler hem halk deyip hem halka dusmanlik ettiklerine kendileri sahit olsun, kendileri de iyi biliyor eger ankara da secimi kazandilarsa kolkola girdikleri teror orgutu partisiyle yaptiklari ittifaktan aldilar
    Cevapla
  • zmc 4 yıl önce Şikayet Et
    sindirme politikası, milliyetçi ve muhafazakarların chp kemalist seviciliği devam ederse mutlak başarıya ulaşacaktır. onlara nasıl davranırsanız davranın onlar asla sizi sevmeyecek çünkü bitmeyen bir kinleri var. ilgililere duyurulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar