Peş peşe operasyonlar Çok sayıda gözaltı kararı var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 25 ByLock kullanıcısı hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Öte yandan Samsun'daki operasyonda da 1'i doktor 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Peş peşe operasyonlar Çok sayıda gözaltı kararı var
Peş peşe operasyonlar Çok sayıda gözaltı kararı var
GİRİŞ 24.04.2019 11:16 GÜNCELLEME 24.04.2019 12:21

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 25 FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mensubu hakkında örgütün gizli haberleşme ağı ByLock'u kullandıkları gerekçesiyle gözaltı kararı verdi. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şu ana kadar 16 şüpheliyi gözaltına alırken, diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi. 

 

 

SAMSUN'DA 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmamı kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Samsun il merkezi ve Alaçam ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında haklarında ByLock kullandıkları, FETÖ'ye müzahir denek ve sendikalara üye oldukları, Bank Aysa'da katılım hesaplarının olduğu, terör örgütüne müzahir iş yerlerinde SGK kayıtlarının bulunduğu gerekçesiyle 1'i aktif olarak görev yapan doktor, esnaf ve aralarında kadınların da yer aldığı 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere Samsun KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü. 

 

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak