Küçükçekmece'de başka kirli eller de devrede!

Küçükçekmece'de küçük çocuklara yönelik taciz olayları Türkiye'yi ayağa kaldırdı. 23 Nisan'da gerçekleşen çirkin olaya tepkiler çığ gibi büyürken, halkın küçük çocuklara yönelik hassasiyetini provoke etmek isteyen çevreler fırsattan istifade etmek için kollarını sıvadı!

Küçükçekmece'de başka kirli eller de devrede!
Küçükçekmece'de başka kirli eller de devrede!
GİRİŞ 25.04.2019 11:00 GÜNCELLEME 25.04.2019 11:00

Küçükçekmece'de 5 yaşındaki bir kız çocuğunun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın kutlandığı gün, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından cinsel istismara uğradığı iddia edildi.

 

 

Kapılarının önünde baygın halde bulunan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Diğer yandan, Küçükçekmece'de, ilçeyi ayağa kaldıran taciz olayıyla ilgili soruşturma sürerken, aynı bölgede ikinci bir olay daha yaşandı!

 

 

7 yaşındaki kız çocuğu, bir apartmanın 5. katında cinsel tacize uğradı. Küçük kızın bağırması üzerine saldırgan olay yerinden kaçtı.

Bu iki olay nedeniyle gözler Küçükçekmece'ye çevrilirken, ilçe bazı provokasyon girişimlerine de sahne oldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kız evladımız hastanede gözetim altındadır. Süreç, Emniyet Teşkilatımız tarafından titizlikle takip edilmektedir. Resmi olmayan açıklamalara lütfen itibar etmeyiniz" denilse de bu uyarılara kulak asmayan bazı kişiler gerilimi yükseltme girişimlerine yeltendi.

VATANDAŞLAR, DEVLETE KARŞI PROVOKE EDİLİYOR!

Küçükçekmece’deki olay üzerinden asılsız bilgilerle kamuoyunu kışkırtmaya çalışan çevreler ‘devlet ilgilenmiyor’ şeklinde söylentiler yayarak, iki gündür özelikle küçük çocuğun bulunduğu mahallede akşam saatlerinde olay çıkartıp, karakola yürüyüş düzenledi.

Ancak devlet yetkililerinin konu ile ilgilenmediği yönündeki provokasyonlarının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

Bu çerçevede, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve eşi, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve eşi ile Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve eşi dün akşam geç saatte mağdur aileyi ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Aile, Vali Yerlikaya’dan çocuğuna yönelik böylesi bir eylemde bulunan kişinin bir an önce yakalanmasını istedi.

VALİ HASSASİYET GÖSTERİP FOTOĞRAF ÇEKTİRMEDİ

Vali Yerlikaya ise konuyu özel olarak takip ettiklerini çirkin olayın fail veya faillerinin mutlaka bulunarak adalete teslim edileceğini belirtti. Ailenin rencide olmaması için ziyareti gizli tutan Vali Yerlikaya’nın tek bir kare fotoğraf çektirmediği de öğrenildi.

KAYNAK: SUPERHABER
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu