Yer: Erzincan! O an saniye saniye kamerada

Erzincan'ın Üzümlü ilçesi kırsalında vaşağın dağ keçi sürüsüne saldırı anı an be an kameraya yansıdı.

GİRİŞ 29.04.2019 14:12 GÜNCELLEME 30.04.2019 01:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Nesli tükenme tehlikesi altında olduğu için IUCN kırmızı listede yer alan koruma altında bulunan bir vaşak, Üzümlü’de vatandaşlar tarafından görüldü. Bölgede dağ keçilerini gözlemleyen vatandaşlar, bir anda Sarıkaya mevkiinde kameranın kadrajına giren vaşağı görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

 

 

Sessizce dağ keçisi sürüsüne yaklaşan vaşak daha sonra saldırıya geçti. Vaşağı fark eden sürü koşup, zıplayarak kaçmaya başlarken vaşağın saldırı girişimi sonuçsuz kaldı. 

 

 

YAŞANAN SALDIRI AN BE AN KAYDEDİLDİ

Görüntüyü çeken Fahri Akoğlu, “Dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz böyle bir manzarayı. İsviçre dağlarını, Alpler'i komple dolaştık böyle bir manzara yok. Vaşak girdi sürünün içerisine. Bu anı gördük, çektik” dedi. 

YORUMLAR 2
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Milletimiz Dogaya ve Yaban Hayatina karsi cok ama cok Duyarsiz . Nesli tükenmekte olan Hayvanlari bile Canice öldürecek kadar Egitimsiz ve Vahsi . Umarim bu Güzelliklere sahip cikariz yoksa bi Gavur kadar olamamisiz demektir . Gavur bu güzelliklere sahip cikarken Müslümanlar ise tam tersini yapiyor , Yazik Günah .
    Cevapla
  • Efebey 5 yıl önce Şikayet Et
    Cennet Vatanın her köşesi güzel.Allah birliğimizi dirligimizi bozmasın İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanlara fırsat vermesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas’tan ‘Hasan Saklanan’ açıklaması: Mescid-i Aksa şehidi ilan ediyoruz!
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı